Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: SUPERSATFORUMU KOPYA YAPANLARIN DİKKATİNe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende biliyorum kim olduklarını ama isimlerini verip reklam yapmaya gerek yok ayrıca yazılımlarıda buradan calıyorlar ve soyle bisey daha biliyorum bazı uyelere ozel mesaj gonderip forumu ziyaret etmeleri isteniyor bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı newceri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende biliyorum kim olduklarını ama isimlerini verip reklam yapmaya gerek yok ayrıca yazılımlarıda buradan calıyorlar ve soyle bisey daha biliyorum bazı uyelere ozel mesaj gonderip forumu ziyaret etmeleri isteniyor bilginize
    Forumun ismi sistemden sansurlenmiştir.İlginize teşekkurler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı newceri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle durumları yetkili arkadaşlara pm ile iletin gereken yapılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dbulut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Taklit diyorsunuzda ben sunu anlamiyorum adil olmak gerkirse siz hicbir seyi hicbir yerden kopyalamadiniz mi acaba onu merak ediyorum??? Birde sizi taklit eden forumu ve yonetimini tanimam ama bu forum olayinda taklitcilik olayini kabut etmiyorum zaten her forum birbirine benziyor...
    Her forum birbirne benzemez bizim forumumuzu birebir kopyalamışlar arkadaşım ana sayfa % 80 aynı ben cıkıpta X forumun aynısını yapsam ne olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki bu şahıslar kendileri olmaktan hicap duyuyorlarki başkasına ait bir formatı alıp kendilerininmiş gibi gösteriyorlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki bu şahıslar kendileri olmaktan hicap duyuyorlarki başkasına ait bir formatı alıp kendilerininmiş gibi gösteriyorlar....
    6 tane ayrıntı gösterecem az sonra bu kadar olu bunca mesaja karşılık hala duruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KOPYA FORUMDAN BAZI KARELER HALADA KOPYA DEGİLİZ DİYORLARYA HELAL OLSUN BAŞKA NE DİYEYİM

İNANMAYAN Arkadaşlarımıza bizim ansayfayla altta verdigim resimleri bir karşılastırın bakalım

NEDEN KARŞI CIKMAYACAKMISIZ SÖYLERMİSİNİZ ARKADAŞLAR

HAKSIZMIYIZ SİZLERE SORUYORUM
    Konu Admin tarafından (21-04-2007 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes elini vicdanına koysun ve konuşsun lütfen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrusu açıldığından beri sizin bir dost forumunuz olarak biliyordum düşündüğüm forumsa tabi eğer yanlış düşündüysem serkan hocam bir pm ile aydınlatırsınız..
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri