KAON(STREAM)ABSAT OK SÝRÝUS OK (25.26.NÝSAN.2007
D+ VE CABOLAR ÝÇÝN VERÝLEN KKE+ DOSYAYI YUKLEYÝNKod:ABSAT AUTO OK D+ OK TV CABO OK SÝRÝUS OK(HUSTLER TV) SRG AUTO SLOV TV OK BÝSS OK ACILABÝLEN NE VARSA OK
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
KAON(STREAM)ABSAT OK SÝRÝUS OK (25.26.NÝSAN.2007
D+ VE CABOLAR ÝÇÝN VERÝLEN KKE+ DOSYAYI YUKLEYÝNKod:ABSAT AUTO OK D+ OK TV CABO OK SÝRÝUS OK(HUSTLER TV) SRG AUTO SLOV TV OK BÝSS OK ACILABÝLEN NE VARSA OK
Konu MEMEDÝM tarafýndan (25-04-2007 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.
thanks memedym
multiler acıyomu bu yazılımlarda deneyen varmı
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Volkan kardeþ, ABSAT paketinden kastýn nedir acaba.Multiler hangi pakete ait. Açýklarsan sevinirim. bende kaon var ve þu anda stream menü yüklü.2 haftadýr multiler,ushuaia gibi kanallar açýlmýyo.gördüðüm kadarýyla bu yazýlým da stream. yukarýda bahsettiðim kanallarý açmasý gerekmiyo mu.teþekürler
yazılımlar içinde saol memedim
Memedim teşekkürler eline emeğine sağlık
eh memedin bunada þükür eline ve emeðine saygýlar
Memedim yazýlým için teþekkürler.Yanlýz bir sorunum var Kaon 12 01 A5 ve 16 80 91 iki cihazýmada yazýlým attým ab sat okey fakat teqilla'larýn biri gitti.Teqilla'larýn üçü açýk biri (XX) kapalý ne yaptýysam açýlmadý. Her iki cihazda'da ayný bilgin olsun.
Yeni keyleri girince düzeldi teþekkürler
Konu kucer06 tarafýndan (22-04-2007 Saat 23:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri