REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: EV Teli faturası fazla gelen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanmıyorum arkadaşlar. en iyiside bu. konuşmadan 20 ytl fatura gelirmi yaw. ee insaf artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kullanmıyorum arkadaşlar. en iyiside bu. konuşmadan 20 ytl fatura gelirmi yaw. ee insaf artık.
    Turkiyede herşey oluyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki neden faturalar gecikti. ben 163 sorgulamadan öğrendim şok oldum. kapatmaya giddim adsl kullandığım icin kapatamadım tlkom bayisi bile faturaların fazla geldiğini söyledi. o da bilgi alamamış. şimdi telekomun bir acıklama yapması gerekir. wep adresini bilen arkadaşlar adresi versin de tepki mailleri atalım. boş durmakla olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kop-61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki neden faturalar gecikti. ben 163 sorgulamadan öğrendim şok oldum. kapatmaya giddim adsl kullandığım icin kapatamadım tlkom bayisi bile faturaların fazla geldiğini söyledi. o da bilgi alamamış. şimdi telekomun bir acıklama yapması gerekir. wep adresini bilen arkadaşlar adresi versin de tepki mailleri atalım. boş durmakla olmaz.
    Valla iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı olayı adsl yapmadılarmı sözde yeni tarife adı altında 3gb -4gb çıkarmış ayda ben zaten 1,5 gb geçmiyorki zaten ayda 4gb indirsemsenelik 48 gb ediyor iki senede ben hardiski yükseltmem lazım oluyor.her insan gibi site ziyaretleri ve program indiriyom.bunun yerine 2 gb yapıda 10 ytl yapsalar sanki müslüman olurlar nerde o zihniyet keşke müslüman olsalarda daha adil davransalar ben tüketiciyi koruma derneğine şikayet edecem bu ne yaw aylıktelekom adsl birlikte 80-100 arası vermekten bıkyım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bana bi geldi 58 ytl ama bizlerde bu vurdum duymazlık olduğu sürece daha başımıza çok iş gelir allah sonumuzu hayır etsin
    Next amigo & Sungate wipstar hd plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aynı sorun bende oldu demeki herkes aynı şeyler olmuş bana her ay gelen fatura 25 gelirdi genelde bu ay bana 38.ytl geldi bende aynı sorun yaşadım ne yapalım walla şaşırdık iyice tel köktenmi kapatalım ne yapalım walla yapacak birşey varsa beraber yapalım yazık bize yani ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla birisine telefon edeceğine yanına gitsen daha ucuz olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla birisine telefon edeceğine yanına gitsen daha ucuz olacak
    harbiden üstat ha doğru söylüyorsun valla.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde 13-15 ytl arası gelen faturam bu ay ne hikmetse 35! fırlayı verdi garip?

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri