ben kullanmıyorum arkadaşlar. en iyiside bu. konuşmadan 20 ytl fatura gelirmi yaw. ee insaf artık.![]()
ben kullanmıyorum arkadaşlar. en iyiside bu. konuşmadan 20 ytl fatura gelirmi yaw. ee insaf artık.![]()
peki neden faturalar gecikti. ben 163 sorgulamadan öğrendim şok oldum. kapatmaya giddim adsl kullandığım icin kapatamadım tlkom bayisi bile faturaların fazla geldiğini söyledi. o da bilgi alamamış. şimdi telekomun bir acıklama yapması gerekir. wep adresini bilen arkadaşlar adresi versin de tepki mailleri atalım. boş durmakla olmaz.
aynı olayı adsl yapmadılarmı sözde yeni tarife adı altında 3gb -4gb çıkarmış ayda ben zaten 1,5 gb geçmiyorki zaten ayda 4gb indirsemsenelik 48 gb ediyor iki senede ben hardiski yükseltmem lazım oluyor.her insan gibi site ziyaretleri ve program indiriyom.bunun yerine 2 gb yapıda 10 ytl yapsalar sanki müslüman olurlar nerde o zihniyet keşke müslüman olsalarda daha adil davransalar ben tüketiciyi koruma derneğine şikayet edecem bu ne yaw aylıktelekom adsl birlikte 80-100 arası vermekten bıkyım.
valla bana bi geldi 58 ytl ama bizlerde bu vurdum duymazlık olduğu sürece daha başımıza çok iş gelir allah sonumuzu hayır etsin![]()
![]()
![]()
![]()
Next amigo & Sungate wipstar hd plus
evet aynı sorun bende oldu demeki herkes aynı şeyler olmuş bana her ay gelen fatura 25 gelirdi genelde bu ay bana 38.ytl geldi bende aynı sorun yaşadım ne yapalım walla şaşırdık iyice tel köktenmi kapatalım ne yapalım walla yapacak birşey varsa beraber yapalım yazık bize yani ..
valla birisine telefon edeceğine yanına gitsen daha ucuz olacak
benimde 13-15 ytl arası gelen faturam bu ay ne hikmetse 35! fırlayı verdi garip?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri