ßen daha Aloo demeden 15-20 ytl fatura geldi. Sözde hesaplı hat için aylık 200 knt bedeva. nasıl oluyor anlamış değilim.
ßen daha Aloo demeden 15-20 ytl fatura geldi. Sözde hesaplı hat için aylık 200 knt bedeva. nasıl oluyor anlamış değilim.
en iysi standart hat ben onu kullanıyorum rahatım 15-20 ytl geliyo ayda
![]()
Bende size katılıyorum arkadaşlar böyle giderse telefon hattımı ptt ye kadar söktürecem. Nasıl indirim mi ? Bindirim mi ? anlamadım.....
![]()
![]()
geldimi demek ne demek 15-20 ytl arası gelirdi bu ay 37.00 ytl geldi herhal bu yabancı devlete verdiği peşin parayı bizim sırtımızdan çıkardı....................
bir avrupa da olsaydı milleti bir birine bağlı ortalığı ayğa kaldırırlar malesef türkiyede bu yok isteyen istediği gibi at koşturuyor
aslında ibtal ettireceksin amaaaa gelgelim olmadık yerde lazım olur diye iptal ettiremiyorum yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı mecburen kullanıyoruz (kullanılıyor denirse)
internet olmasa hemen iptal ama?
Daha fatura belli deyil ama giden ayın 2 katı olacağı kesin valla ahize süs gibi duruyor öcü vala elime almaya korkuyom.Şehir içini şehirler arası gibi arıyor,iyi valla ya ben hiç şehir dışı konuşmayım katılım ortaklığı gibi bişey yok yok enayi deyil bu millet kapatırım olur biter,cep bundan daha iyi bence.yeter artık bıktırdılar offffff ya kafamız cebimiz birbirine karıştı .Herkese selam.
telefondan çok bana elektrik faturası çok geliyor![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri