REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: EV Teli faturası fazla gelen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aylık 200 bedava köntorü ne zaman hediye ediyor biliyor musunuz? gece 00.00-sabah 05 arası ne kadar nazikane davranış değil mi herkes uyurken ben kimi arayayım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telefondan çok bana elektrik faturası çok geliyor
    valla arkadaşım hangi birisi az geliyorki hepsi çok geliyor işin enteresan tarafı karşında fazla gelmenin sebebini soracak muhatap bulamıyorsun ki mahkemeye baş vursan astarı yüzünden pahalı her kurum tutturmuş bi düzen gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla benimde 23-25 ytl geliyordu bu ay 44ytl geldi aynen bizede geçirdiler yani
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bizede 25 cıvarı geliyordu bu ay 49 ytl geldi.saat 22:00-07:00 arası kontur kullanılıyor diger saatler haşırt diye fiata yansıtılıyor yanı kontur yanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla banada geçirdiler iptal etsek adsl de kesilecek onun için mecbur katlanıyoruz.
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla benimde 23-25 ytl geliyordu bu ay 44ytl geldi aynen bizede geçirdiler yani

köt tuttugunu öpermiş misali bizede fazla geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bende iptal ettirecem hiç degilse evden 2hat var biri adsl yok onu bari iptal ettirmek lazım ne bu ya adsl den cok ev teli geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar benimde 9 ila15 ytl arası geliyordu bu ay 34.25 geldi bu iş kandırmaca böyle olursa işimiz zor telekoma gidip sordum şehir içi aramada şehirler arası gibi oldu dikkatli olun diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m.sivrik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaşlar benimde 9 ila15 ytl arası geliyordu bu ay 34.25 geldi bu iş kandırmaca böyle olursa işimiz zor telekoma gidip sordum şehir içi aramada şehirler arası gibi oldu dikkatli olun diyorlar
    Sözde indirim oldu ama hiç olmusa benzemiyor 2 katı para geliyor herkese bir kişi demediki bana az geldi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değişik adlar altınada, güya lehimize, aslında aleyhimize düzenlemeler oluyor sürekli...

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri