aylık 200 bedava köntorü ne zaman hediye ediyor biliyor musunuz? gece 00.00-sabah 05 arası ne kadar nazikane davranış değil mi herkes uyurken ben kimi arayayım?
aylık 200 bedava köntorü ne zaman hediye ediyor biliyor musunuz? gece 00.00-sabah 05 arası ne kadar nazikane davranış değil mi herkes uyurken ben kimi arayayım?
valla arkadaşım hangi birisi az geliyorki hepsi çok geliyor işin enteresan tarafı karşında fazla gelmenin sebebini soracak muhatap bulamıyorsun ki mahkemeye baş vursan astarı yüzünden pahalı her kurum tutturmuş bi düzen gidiyor
valla benimde 23-25 ytl geliyordu bu ay 44ytl geldi aynen bizede geçirdiler yani
SEMERKAND
aynen bizede 25 cıvarı geliyordu bu ay 49 ytl geldi.saat 22:00-07:00 arası kontur kullanılıyor diger saatler haşırt diye fiata yansıtılıyor yanı kontur yanıyor
valla banada geçirdiler iptal etsek adsl de kesilecek onun için mecbur katlanıyoruz.
Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
16.00.A1
Valla bende iptal ettirecem hiç degilse evden 2hat var biri adsl yok onu bari iptal ettirmek lazım ne bu ya adsl den cok ev teli geliyor
evet arkadaşlar benimde 9 ila15 ytl arası geliyordu bu ay 34.25 geldi bu iş kandırmaca böyle olursa işimiz zor telekoma gidip sordum şehir içi aramada şehirler arası gibi oldu dikkatli olun diyorlar
değişik adlar altınada, güya lehimize, aslında aleyhimize düzenlemeler oluyor sürekli...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri