REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: EV Teli faturası fazla gelen varmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 05ferhat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimde 13-15 ytl arası gelen faturam bu ay ne hikmetse 35! fırlayı verdi garip?
    aynen arkadaşım benim evinde faturası15 civarında geliyordu 32 gelmiş bu ay üstelik konuşmadık bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşım aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz bu çok yüksek gelen telefon faturası için yapacak hiçmi bir çıkar yol yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar telefon faturasının yüksek gelmesinin sebebini şöyle açıklıyayım
    telekom özel olduktan sonra şehirler arası görüşme az olduğu için fiyatı düşürdü
    ama şehir içi görüşmeleri şehirler arası görüşmeye denk getirdi ben denedim şehirler arası görüşme şehir içi görüşmeden ucuz onun için şehiriçi aramaları azaltın faturanız düşecektir ben şehir içi aramayı artık sıkışmadıkça yapmıyorum cep tel. kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünkü milliyet gazetesinde bir telekom yetkilisinin gsm hatları ile karşılaştırması var lütfen okuyun,güya büyük bir gsm şirketi % 48 lere varan artış yapmışta kimse sesini çıkartmamış,herkesin tepkisi neden telekoma diye izahatta bulunuyor.....iyi de senin gibi gece yarısı kontör hediye eden yok ki almadığım kontörlerin hesabını kim bana mahsup edecek onu açıklamamış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar T.Telekom indirim sadece şehirler arası ve milletler arası yaptı fakat şehir içi bindirme ( ZAM ZAM ) size soruyorum kim miletler arası artık tel .ile görüşüyor internet var iken ? ve şehirler arasına da ceb den aramıyormuyuz bu durumda kim mağdur kalıyor ? HALK aldığımız zam ......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı joschantalya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar T.Telekom indirim sadece şehirler arası ve milletler arası yaptı fakat şehir içi bindirme ( ZAM ZAM ) size soruyorum kim miletler arası artık tel .ile görüşüyor internet var iken ? ve şehirler arasına da ceb den aramıyormuyuz bu durumda kim mağdur kalıyor ? HALK aldığımız zam ......
    Ben evi cepten arıyorum daha ucuza geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuşma ayrıntısın da 6 konuşma var toplam 1 ytl konuşmuşuz fatura 35,5 ytl müşteri hizmetlerini aradığındada biz de detay yok telekomun merkezine baş vurun diyor.bu işte bir oyun var bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her evde 2 .3 cep telefonu var gelin hep beraberce iptal ettirelim tanıdıgım kişilerden cok iptal ettirenler var etkisi olur herhalde bizler böyle etkisiz kaldıkca bunlar daha cok sırtımıza binerler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi ev tlf yi kapattırmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bizde de aynı ne yazıkki, 20-25 ytl gelen fatura, bu ay 55 ytl geldi yaa... yok mu bunun şikayet merciisi..
    herşeye dava acan arkadaşlar bu konuda neden sessiz kalıyor??
    biz sozleşmemizi yapmışken kafalarına gore nasıl tarife deiştiriyo bunlar???

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri