selam arkadaşım aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz bu çok yüksek gelen telefon faturası için yapacak hiçmi bir çıkar yol yok
arkadaşlar telefon faturasının yüksek gelmesinin sebebini şöyle açıklıyayım
telekom özel olduktan sonra şehirler arası görüşme az olduğu için fiyatı düşürdü
ama şehir içi görüşmeleri şehirler arası görüşmeye denk getirdi ben denedim şehirler arası görüşme şehir içi görüşmeden ucuz onun için şehiriçi aramaları azaltın faturanız düşecektir ben şehir içi aramayı artık sıkışmadıkça yapmıyorum cep tel. kullanıyorum
bugünkü milliyet gazetesinde bir telekom yetkilisinin gsm hatları ile karşılaştırması var lütfen okuyun,güya büyük bir gsm şirketi % 48 lere varan artış yapmışta kimse sesini çıkartmamış,herkesin tepkisi neden telekoma diye izahatta bulunuyor.....iyi de senin gibi gece yarısı kontör hediye eden yok ki almadığım kontörlerin hesabını kim bana mahsup edecek onu açıklamamış.
Arkadaşlar T.Telekom indirim sadece şehirler arası ve milletler arası yaptı fakat şehir içi bindirme ( ZAM ZAM ) size soruyorum kim miletler arası artık tel .ile görüşüyor internet var iken ? ve şehirler arasına da ceb den aramıyormuyuz bu durumda kim mağdur kalıyor ? HALK aldığımız zam ......
konuşma ayrıntısın da 6 konuşma var toplam 1 ytl konuşmuşuz fatura 35,5 ytl müşteri hizmetlerini aradığındada biz de detay yok telekomun merkezine baş vurun diyor.bu işte bir oyun var bence.
her evde 2 .3 cep telefonu var gelin hep beraberce iptal ettirelim tanıdıgım kişilerden cok iptal ettirenler var etkisi olur herhalde bizler böyle etkisiz kaldıkca bunlar daha cok sırtımıza binerler
en iyisi ev tlf yi kapattırmak
valla bizde de aynı ne yazıkki, 20-25 ytl gelen fatura, bu ay 55 ytl geldi yaa... yok mu bunun şikayet merciisi..
herşeye dava acan arkadaşlar bu konuda neden sessiz kalıyor??
biz sozleşmemizi yapmışken kafalarına gore nasıl tarife deiştiriyo bunlar???
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri