bende iki tane vardı ev ve dükkan her ikisinide iptal ettirdim.ne zaman telefondaki sabit ücretten vaz geçecekler o zaman eve de internet alacam.yoksa adsl 40 ytl ye geliyor .kimsede bunun farkında değil.
bende iki tane vardı ev ve dükkan her ikisinide iptal ettirdim.ne zaman telefondaki sabit ücretten vaz geçecekler o zaman eve de internet alacam.yoksa adsl 40 ytl ye geliyor .kimsede bunun farkında değil.
telekomun milleti eneyi yerine koyan bir kuruluş vatandaşı soyun soya bildiginiz kadar . ne arayan var ne soran vatandaş öyle bitepki göstermeliki birdahi vatandaşı soymssınlar işyerimi kapattım evide kapatacagım kullan madıgım telefonun parasını zorla alıyorlar
neymiş hizmet yapıyormuş .
tuketil meyen hizmetin parası alınmaz dünyanın neresinde var böyle uygulama . varsa bilen söylesin .
bizim paralar cem yılmaz ın reklamlarına giti galiba?
2000 milenyum yılında internet icin ev icin ve işyerim icin 3 adet telefon almıstım..ozaman internet baglıyken tel konusamıyorduk...internet adsl ye gectim..diger tel bosa cıktı..hic konusmadıgım halde "sorma ver parası " geliyordu..cep teller yaygınlastı helede avea daki kurumsal ögretmen hattı cıktı..iyice kolaylastı..telekoma isyeri haric diger telleri kapattırdım..sadece isyerimdeki duruyor oda adsl icin..hanımda ve bende iki ögretmen hattı var aylık 14 ytl hanıma 16 ytl bana geliyor..sabit telleri arıyoruz,diger oparatorleri arıyoruz..cok memnum..herkese tavsiye ederim..isin kötü tarafı bu kurumsal hattı herkes alamıyor..bu konuda haksızlık var....yukarıda yazılanları okudum hep aynı serzenis var..bende paylasmak istedim..saygılar..
:49: :49: evet arkadaşlar normalde benim 20 ytl yi geçmezdi bu ay hem fatura gelmedi ben sorduğumdada 45 ytl dediler ama herkez gibi benimde fazla görüşmem yok ve hep cebi kullanıyorum arkadaşlarında dediği gibi bizim paralar reklamlara ve araplara gidiyor saygılar
arkadaşlar ev tel cepten %100 pahalı hesaplı hatta gectim bu ay tel faturası 42 ytl geldi valla yine aynı gelirse iptal ettirecem nasılsa cep var 100 konturla istediğim gibi konuşurum cepte 5 dk 1 kontur ama ev telde 1 dk 2 ytl valla enayi degiliz .........
tabi bizim halk koyun gibi oldukdan sonra otlatan çok olur
herkes telefonlarını kapatsa bak o zaman ne olur
Merhabalar,
Arkadaşlar haklısınız.Benimde yüksek geldi.İşte özelleştirme mantığı.Denetim olmadan özelleştirme yapılırsa böyle.Ne demişlerdi "Özelleştirme ,rekabeti doğurur oda fiyatların düşmesine sebeb olur " fakat bizim ülkemizde böyle bir mantık yok .Tek yapılacak şey Sabit Telefonları boykot edip kullanmamak ve hatları kapattırmak gerekiyor.
Saygılarımla.
Konu GUL_CER tarafından (04-05-2007 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir.
cebımızden paramızı resmen calıyorlar,bunlara verılecek en guzel ceza ev telefonlarını ıptal etmekle baslar haydı herkes vıcdanının sesını dınlesın ben basvurumu yaptım bıle herkese tavsıye ederım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri