REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yönetici arkadaşlardan rica

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yönetici arkadaşlardan rica

arkadaşlar:artık birçok arkadaş dijital fotoğraf makinelerine sahip.bu sebeple ben isteyen herkesin kendi çektiği fotoğrafları foruma ekleyebilmesini istiyorum ve bunun içinde bir bölüm açılmasını talep ediyorum.bu bölümünde alt bölümleride olabilir:manzara,makro,şehir,ilginç v.b gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar:artık birçok arkadaş dijital fotoğraf makinelerine sahip.bu sebeple ben isteyen herkesin kendi çektiği fotoğrafları foruma ekleyebilmesini istiyorum ve bunun içinde bir bölüm açılmasını talep ediyorum.bu bölümünde alt bölümleride olabilir:manzara,makro,şehir,ilginç v.b gibi.
    Böyle bir bölüm var zaten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alt bölümler konusunda fikriniz degerlendirelecektir

Ayrıca bu bölümü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. nedense hep fotomontaj resimlerle veren arkadaşlar var.Bu bölümün amacı kendi cektiginiz foto lardı aslında ama işi sululuga dökmekte baya ilerleyen bir toplum oldugumuz için bu bölüm o amaçlı kullanılmaya başlandı
    Konu Admin tarafından (22-04-2007 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle bir bölüm var zaten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. alt bölümler konusunda fikriniz degerlendirelecektir
    serkan fotarafcılık ile bir bölüm açsak iyi olur diyorum üyelerimiz burada fotoraflarını paylaşım yapabilirler bi düşünelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan fotarafcılık ile bir bölüm açsak iyi olur diyorum üyelerimiz burada fotoraflarını paylaşım yapabilirler bi düşünelim
    Zaten var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilginiz ve öneriniz için teşekür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir bölüm ayrı bir yerde açacaz bakalım arkadaşlar neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burasının olduğunu görmüştüm ama benim söylemek istediğim:başka yerlerden kopyalanıp yapıştırılan fotoğraflar değil,kendi makinemizle çektiğimiz fotoğrafları eklemekti ve bu tür aktivitelerin olduğu forumlarada üyeyim.benim amacım o olayı burayada taşımaktı.çünkü supersatforum sevdiğim ve zaman geçirmekten hoşlandığım bir forum.belki değişik birşeyler yakalayabiliriz diye düşünmüştüm.takdir sizin önemli değil.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burasının olduğunu görmüştüm ama benim söylemek istediğim:başka yerlerden kopyalanıp yapıştırılan fotoğraflar değil,kendi makinemizle çektiğimiz fotoğrafları eklemekti ve bu tür aktivitelerin olduğu forumlarada üyeyim.benim amacım o olayı burayada taşımaktı.çünkü supersatforum sevdiğim ve zaman geçirmekten hoşlandığım bir forum.belki değişik birşeyler yakalayabiliriz diye düşünmüştüm.takdir sizin önemli değil.teşekkürler.
    Açılacaktır fikirleriniz için teşekkurler :45: Az sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım iyi olur.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım iyi olur.teşekkürler.
    AÇILMIŞTIR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Herkes resim vermeye düşünceniz için teşekkurler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri