Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: w 810i kullananlar lütfen yorum yazýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart w 810i kullananlar lütfen yorum yazýn

arkadaþlar ben w810i aldým.benim takýldýðým karþý tarafýn kulaðýma gelen sesi bazen çok ii oluyor,bazen de kötü.t630 da gümbür gümbür ses vardý,acaba cihaz cihaz fark mý ediyor,bazende ses anlýk olarak gidip gelio þebekedenmi anlayamadým.kullanan arkadaþlar lütfen yorum yazýn.saygýlar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ses te kendinden olan bi sorun yok sadece 900 1800 davasýdýr.ses gayet net konuþurken.müziði dersen parçanýn kalitesine göre deðiþir.ben memnunum w810i kullanmaktan.Tavsiye ederim herkese.ucuz ama özelliði çokkkk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eger telafonun kendýsýnden bahsedýyorsan oyle býr problem yok bangýr bangýr hatta bazen kýsma gereksýnýmý duyuyom yok eger ben kulaklýktan bahsediyorum dýyorsan mumkundur olabýlýr o zaman hemen telefonu aldýgýn yere gýt garantý kasamýndaysa derdýný anlat vede yený kulaklýðý kap derým bende oyle býr sorun oldu servýs sýfýr orjýnal kulaklýk verdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilgilenen arkadaþlarýma teþekkür ederim.yorumlarýnýz olumlu,sorunum çözüldü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki sorunun ne olduðunu ve nasýl hallettiðini yazda bizde öðrenelim.eðer cihazda problem yoksa (ki olacaðýný sanmam)sanýrým çok küçük bir detay.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri