![]()
Gerets'in þifresi
Çaykur Rizespor galibiyetinin ardýndan takým hakkýnda yorumda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, futbolcularýna mesaj vermeyi de ihmal etmedi.
Sakatlýklardan dolayý zorunlu olarak kaleci Aykut ile Mehmet Topal'ý oynattýðýný belirten Belçikalý çalýþtýrýcý, "Ama burada gördük ki, ikisi de çok iyi oynadýlar ve galibiyette rolleri var. Gollerin her biri birbirinden güzeldi" dedi. Gerets ilk yarýda iyi futboldan uzak olduklarýný, ancak ikinci devrede iyi bir mücadele sergilediklerini ifade etti.
Erciyesspor karþýsýnda kaybedilen üç puana üzüldüklerini, ancak artýk yapacak bir þeyleri bulunmadýðýný söyleyen Eric Gerets, futbolculara þu göndermede bulundu:
"Sezon sonunda, performansýný sürekli en üst seviyede sergileyen bu takýmda olacak. Ýniþli çýkýþlý bir grafiðimiz oldu. Bunu hep birlikte deðerlendireceðiz. Baþarý için devamlýlýk þarttýr."
Rize karþýsýnda cezalý duruma düþen Cihan ve Sabri hakkýnda olumsuz bir düþünce taþýmayan Galatasaray'ýn teknik patronu, "Sezon sonuna geldiðimiz için bazý futbolcularýn kart sýnýrýnda olmasý doðaldýr. Üzücü olan sað kanatta sorun yaþamamýz" yorumunu yaptý.
Gerets, sað kanatta kimi düþündüðü konusunda basýn mensuplarýnýn sorusuna ise þu yanýtý verdi:
"Bir gazeteci bana Song'u tavsiye etti. Ama orada hafta içi idmanlarda denediðimiz genç Mehmet Güven var. Tomas'ýn da oraya geçebilmesi mümkün."
'Emre'ye deðer'
Attýðý ilk golden sonra tribüne koþarak eþi ve minik oðlu Emre'ye sarýlan Necati Ateþ'e, hakem Bülent Yýldýrým sarý kart gösterdi. Yýldýz oyuncu, "Sarý kart göreceðimi biliyordum, ama ilk kez maçýma gelen oðluma deðer. Kýrmýzý görmemek için ikinci golden sonra tribüne gitmeyip, öpücük gönderdim" dedi. Necati, kalan 5 haftada ligde her þeyin deðiþebileceðini de belirterek, "Biz þampiyon olacaðýmýza inanýyoruz" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri