![]()
Şampiyonluk yarışı veren takımını yalnız bırakmamak için adeta tek ayakla Antalyaspor maçına çıkan Murat, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla taraflı tarafsız herkesin büyük alkışını aldı.
Kaleci Murat Şahin, bu sezon ligdeki ilk ve son maçını Antalya'ya karşı oynadı.
Runje'nin cezası, PAF kalecisi Korcan'ın da sakatlanmasından sonra adeta tek ayakla kaleye geçeceğini açıklayan Murat, Antalyaspor maçında mükemmel bir performans sergileyerek herkesin ilgi odağı oldu. Antalyasporlu futbolcuların bile şapka çıkardığı Murat, hem Beşiktaş yönetimi hem de takım arkadaşları tarafından tebrik yağmuruna tutuldu. İki net gol pozisyonu çıkaran Murat, maçtan sonra "Antalyaspor karşısında şampiyonluğa olan inanç beni oynattı." diye konuşarak şunları söyledi: "Hayatım boyunca unutamayacağım bir gece yaşadım. Sadece ben değil, benim yerimde hangi arkadaşım olsaydı bu zorlu yarışta takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için üstüne düşen görevi yerine getirirdi. Ben de işimin gereğini yaptım. Karşılaşma sonrasında taraftarların yaşadığı mutluluğu görünce tüm acılarımı unuttum."
"Siyah-Beyazlı yönetimin ise bu sezon ligdeki ilk ve belki de son maçını oynayan Murat'la hafta içinde sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatarak büyük bir olasılıkla sezonu kapatacak Murat'a Antalyaspor maçı öncesi imza attırarak jest yapan yönetim, başarılı file bekçisine övgüler yağdırıyor. Genel Sekreter Kenan Öner, Murat'ın gösterdiği fedakarlık ve özverinin takdire şayan olduğunu belirterek, "Murat'ın bu kalbi, yüreği her türlü özverisi unutulmaz. Özel bir prim yok. Ama biz de onun Beşiktaş'taki futbol hayatını sürdüreceğiz.'' şeklinde konuştu.
[BEŞİKTAŞ GÜNLÜĞÜ]
Tigana, Burak'a sahip çıktı
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, ortaya koyduğu performansla taraftarların tepkisini çeken genç oyuncu Burak'a sahip çıktı. Tigana, ''Ona ihtiyacımız var. Çok yüksek potansiyeli var. Genç bir oyuncuyu ıslıklayarak, bağırarak onun toparlanmasına yardımcı olamayız. Hava hakimiyeti olan uzun bir oyuncu. İdmanlarda da çok fazla çalışan bir oyuncu.'' dedi.
Yönetim İbrahim Akın'ı affetti
Teknik Direktör Tigana ile yaşadığı sorunların ardından PAF takıma gönderilen İbrahim Akın, dün yeniden A takımla çalışmalara başladı. Genç oyuncunun Fransız hocadan özür dilemediği, Menajer Ali Gültiken aracılığıyla ve yönetimin isteği üzerine A takımla idmanlara çıktığı öğrenildi. İbrahim Akın'ın kadroya girip girmeyeceği ise merak konusu oldu.
Zaman
Yer imleri