Þampiyonluk yarýþý veren takýmýný yalnýz býrakmamak için adeta tek ayakla Antalyaspor maçýna çýkan Murat, yaptýðý inanýlmaz kurtarýþlarla taraflý tarafsýz herkesin büyük alkýþýný aldý.

Kaleci Murat Þahin, bu sezon ligdeki ilk ve son maçýný Antalya'ya karþý oynadý.

Runje'nin cezasý, PAF kalecisi Korcan'ýn da sakatlanmasýndan sonra adeta tek ayakla kaleye geçeceðini açýklayan Murat, Antalyaspor maçýnda mükemmel bir performans sergileyerek herkesin ilgi odaðý oldu. Antalyasporlu futbolcularýn bile þapka çýkardýðý Murat, hem Beþiktaþ yönetimi hem de takým arkadaþlarý tarafýndan tebrik yaðmuruna tutuldu. Ýki net gol pozisyonu çýkaran Murat, maçtan sonra "Antalyaspor karþýsýnda þampiyonluða olan inanç beni oynattý." diye konuþarak þunlarý söyledi: "Hayatým boyunca unutamayacaðým bir gece yaþadým. Sadece ben deðil, benim yerimde hangi arkadaþým olsaydý bu zorlu yarýþta takým arkadaþlarýný yalnýz býrakmamak için üstüne düþen görevi yerine getirirdi. Ben de iþimin gereðini yaptým. Karþýlaþma sonrasýnda taraftarlarýn yaþadýðý mutluluðu görünce tüm acýlarýmý unuttum."

"Siyah-Beyazlý yönetimin ise bu sezon ligdeki ilk ve belki de son maçýný oynayan Murat'la hafta içinde sözleþme imzaladýðý ortaya çýktý. Önümüzdeki günlerde ameliyat masasýna yatarak büyük bir olasýlýkla sezonu kapatacak Murat'a Antalyaspor maçý öncesi imza attýrarak jest yapan yönetim, baþarýlý file bekçisine övgüler yaðdýrýyor. Genel Sekreter Kenan Öner, Murat'ýn gösterdiði fedakarlýk ve özverinin takdire þayan olduðunu belirterek, "Murat'ýn bu kalbi, yüreði her türlü özverisi unutulmaz. Özel bir prim yok. Ama biz de onun Beþiktaþ'taki futbol hayatýný sürdüreceðiz.'' þeklinde konuþtu.

[BEÞÝKTAÞ GÜNLÜÐÜ]

Tigana, Burak'a sahip çýktý

Beþiktaþ Teknik Direktörü Tigana, ortaya koyduðu performansla taraftarlarýn tepkisini çeken genç oyuncu Burak'a sahip çýktý. Tigana, ''Ona ihtiyacýmýz var. Çok yüksek potansiyeli var. Genç bir oyuncuyu ýslýklayarak, baðýrarak onun toparlanmasýna yardýmcý olamayýz. Hava hakimiyeti olan uzun bir oyuncu. Ýdmanlarda da çok fazla çalýþan bir oyuncu.'' dedi.

Yönetim Ýbrahim Akýn'ý affetti

Teknik Direktör Tigana ile yaþadýðý sorunlarýn ardýndan PAF takýma gönderilen Ýbrahim Akýn, dün yeniden A takýmla çalýþmalara baþladý. Genç oyuncunun Fransýz hocadan özür dilemediði, Menajer Ali Gültiken aracýlýðýyla ve yönetimin isteði üzerine A takýmla idmanlara çýktýðý öðrenildi. Ýbrahim Akýn'ýn kadroya girip girmeyeceði ise merak konusu oldu.

Zaman