![]()
Serdar Sarýdað'ýn haberi
Sakat ve cezalýlar nedeniyle bir türlü ideal 11'ine ulaþamayan Beþiktaþ Teknik Direktörü Tigana'nýn karþýsýna þimdi de Nobre'nin sakatlýðý çýktý.
Antalya maçýnýn ikinci yarýsýnda sakatlanýp sahayý terk eden futbolcunun, sol ayak üst adalesinde lif yýrtýðý ve ödem bulunduðu belirtildi. Ayný sorun nedeniyle Koray da bir süredir görev yapamýyor. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre ile Koray'ýn Fenerbahçe'ye karþý oynamalarýnýn zor olduðunu açýkladý.
Antalya maçýnýn ardýndan hemen Fenerbahçe karþýlaþmasýnýn hazýrlýklarýna baþlayan Beþiktaþ'ta, ilk 11'de görev yapanlar yenilenme çalýþmasý yaparken, diðerleri pas idmaný yaptý, yarým sahada çift kale maça çýktý.
Ýdmandan inciler
Murat Þahin, basýna verdiði özel pozlardan sonra içeri girerken, Ýbrahim Üzülmez, "Murat bugünleri de gördün ya, Allah'a þükürler olsun" diye takýldý.
Ýdmandan sonra kaleye geçen Gökhan Güleç, Runje'nin çektiði þutlarý kurtarmaya çalýþtý. Runje de, "Bu takýmda herkes kaleci olmuþ. Ben de forvet oynayacaðým artýk" diye espri yaptý.
Tigana, fizik kondisyoner eþliðinde alt sahada çalýþan Ýbrahim Akýn için üst sahadan gelerek kendini göstermeden, gizlice nasýl çalýþtýðýna baktý.
Þampiyonluk inancý
Antalyaspor maçýnda Beþiktaþ'ýn kurtarýcýsý olan kaleci Murat, þampiyonluða olan inancýn kendisini oynattýðýný kaydetti. Maçýn ardýndan taraftarýn yaþattýðý mutluluðun, tüm acýlarýný unutturduðunu söyleyen tecrübeli kaleci, "Unutamayacaðým bir gece yaþadým. Benim yerimde hangi arkadaþým olsaydý zorlu yarýþta takým arkadaþlarýný yalnýz býrakmamak için üstüne düþen görevi yerine getirirdi" dedi.
Özür diledi idmana çýktý
Tigana'ya sinirlenip, Kazak Kaisar ile oynanan özel maçýn bitimini beklemeden Ýnönü Stadý'ndan ayrýlan ve kadro dýþý býrakýlan Ýbrahim Akýn, dünkü idmana çýktý.
Çalýþma öncesinde arkadaþlarýndan özür dileyen siyah - beyazlý futbolcu, Tigana'dan ise dilemedi. Futbolcuyu kazanmak isteyen Fransýz çalýþtýrýcý, "Benim için önemli deðil" diyerek idmana çýkmasýna izin verdiði öðrenildi.
Bir süredir takýmdan uzak kalan Ýbrahim Akýn, kondisyoner Jean Charles Trouabal yönetiminde takýmdan ayrý çalýþma yaptý.
Burak'a terapi
Antalyaspor maçýnda taraftarýn protestosuyla karþýlaþan Burak Yýlmaz'ýn bunalýmda olduðu öðrenildi. Siyah - beyazlý oyuncunun Ýnönü'de oynanan maçlarda adeta topa dokunmaya korkar hale geldiði ifade edildi. Burak'ý terapiye alan Tigana, dünkü idmanda 15 dakika onunla konuþtu.
Delgado tepkisi!
Bobo, Antalyaspor maçýnda Delgado'nun oyundan alýnmasýna tepki gösterdi. Arjantinli yýldýzýn sakatlandýðý için çýktýðýndan haberi olmayan Bobo, iki elini yana açarak, "Þimdi kimden pas alacaðým" dercesine söylendi.
Geciken teþekkür
Antalya maçýnda tek golün sahibi Delgado, kendisinin gol atacaðýný söyleyen Fahri'ye teþekkür etti. Maç öncesi gol atmasý halinde bu sevinci Fahri ile paylaþmayý planladýðýný söyleyen Delgado, "Ama o anki sevinçten bunu unuttum" dedi.
(Milliyet)

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri