Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Zico: Burada uzun süre kalamam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Zico: Burada uzun süre kalamam

Zico: Burada uzun süre kalamam
    La Gazzetta Dello Sport Gazetesi'nin haftalýk eki, 'Sport Week' Dergisi'ne konuþan Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, çarpýcý itiraflarda bulundu. Zico, 'Burada çok uzun süre kalacaðýmý sanmýyorum.' diyerek, hayallerini Sporting Lizbon'un baþýnda olduðu günlerin süslediðini söyledi.

Arthur Zico, Fenerbahçe'deki geleceðinin net olmadýðýný ifade etti.
    Bahsi geçen yazýda, F.Bahçe'den övgüyle söz edilirken, Türkiye'nin en önemli, en büyük ve en çok taraftara sahip olduðu kaleme alýndý. Futbola uzak topraklar Japonya'dan Avrupa'nýn önemli takýmlarýndan birine, F.Bahçe'ye transfer olup onlarý þampiyonluða taþýdýðýna dikkat çekilen Zico'nun, "Bu kadar popüler kulüpte görev yapmak hakikaten güç. Ancak mutluyum." sözleri yazýldý.

Türkiye'de çalýþmak için büyük sabýr gerektiðini belirten Zico, "Ýki yýllýk mukavelem var. Ama çok iyi biliyorum ki, eðer þampiyon olamazsam beni onaylamazlar. Hayalimde Sporting Lizbon'da çalýþmak var. Çünkü, babamla küçüklüðümde Sporting'in maçlarýný radyodan dinlerdik." dedi. 'Ben dövüþen bir horozum!' diyen Zico, güç, cesaret ve hýrsla takýmýný çalýþtýrmasýna karþýn Þampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasý'ndan eleniþten sonra acýmasýzca eleþtirildiklerini sözlerine ekledi.

zaman

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendi bilir zaten camia onu göndermekte karralı şampiyon olsada olmasada bu zigo gidici
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zico gitmedikçe Avrupa hayal..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri