Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Barcelona'da Eto'o depremi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Barcelona'da Eto'o depremi

Eto'o, bugün yaptýðý açýklamayla hocasý Rijkard ve takým arkadaþý Ronaldinho'yu yaylým ateþine tuttu.

Maçtan sonra kendisinin "oyuna girmeyi reddettiðini" söyleyen Barça Teknik Direktörü Frank Rijkaard için "kötü bir insan" tanýmýný kullanen Eto'o, "Basýn toplantýsý düzenleyip bunlarý söylemek hiç dürüstçe deðil" dedi.

Kamerunlu yýldýzýn eleþtiri oklarýndan takýmdaki en iyi arkadaþlarýndan olan Ronaldinho da nasibini aldý. Eto'o, Ronaldinho'nun kendisi için "Takýmý ve takým arkadaþlarýný gözetmeli" sözüne tepki göstererek "Eðer bir oyuncu 'takýmý düþün' diyorsa, takýmý düþünmek onun görevidir. Ben her zaman önce takýmý sonra parayý düþünürüm. Beni en çok yaralayan da bu" diye konuþtu.
    Rijkard 2-0 galip geldikleri maç sonrasý Eto'o'nun oyuna girmek istemediðini, bunun bir "utanç" olduðunu söylemiþti.

TAKIMDA ÝKÝ GRUP VAR!

Ünlü golcünün þok sözleri bununla da bitmedi. Barça'da iki grubun "savaþý" olduðunu söyleyen Eto, bu guruplardan birinin baþkanýn tarafý olduðunu söyledi. Diðer tarafýn ise 2005'te ayrýlan eski Asbaþkan Sandro Rosell olduðu öðrenildi. Eto, Rosell için "Bizim patronumuzken 'merhaba' bile dememiþti, þimdi ise bana arkadan saldýrýyor. O gerçekten kötü biri" diye konuþtu.

Barcelona Baþkaný Joan Laporta ise Eto'o'nun ceza alacaðýný ya da kadro dýþý kalacaðý söylentilerini yalanladý. Laporta, "Eto, Rijkard ile konuþunca sorun hallolur. Frank bu tür durumlarý çözmede ustadýr" dedi ve ekledi: "Eto'o'nun oyuna girmemek gibi bir niyeti yoktu, sadece dizinin biraz daha ýsýnmasý gerekiyordu, yanlýþ birþey yapmadý".

2004'te Barça'ya transfer olan Eto'o, 68 gole adýný yazdýrdý, son üç yýldýr Afrika'nýn en iyi oyuncusu seçildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haber için teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstad bilgi için teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Barcelona için büyük kayýp..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abý eto suz oynadýklarý maclarda yoktular sahada buyuk kayýp olacak barca ýcýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eto çok yentenekli bir golcü

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lİverpool kancayı takmıştı zaten... Bu acıklamalardan Sonra Barça da Devam etmez diye düşünüyorum Önümüzdeki sene ingilterede da Eto'o fırtınası kaldıgı yerden devam edecektir diye düşünüyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri