Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Müşteriler Volswagen diyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kendine dertmi arıyorsun :)

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [COLOR="Red"]arabam yok derdim yok.ama arabam olsa iyi olurdu.forumdaa para toplayalımda araba alalım bana.ne de olsa mübarek cuma günü bugun.hem de ramazan ayı'nın girmesine az kald[/COLOR]ı. isteyenlere banka hesap numaram verilir.yüklü miktarda yatırın paraları.sevabı bol olsun

Alıpta başına belamı saracaksın arkadaşım. Baksana adamlar kan ağlıyor. Benzincilerden servislerden arabaların markalarından... ömürlerini yemiş bu arabalar. bırak arabasız ol benim gibi. iett var. tramvay metro var..canavar gibi. birde akbil al. çift giçişte tek yazıyor. trafik sorunuda yok. ohhh keka. araba neymiş vesselam??? ) selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru pardon.....touareg ten sonra geliyor....yani 3. sırada.....ne olursa olsun olmamalıydı bence.
    yok dostum 3. sıradada değil.sen yanlış yazmışssın.

1.phaeton
    2-touareg
    3-passat
    4-touran
    5-eos
    6-jetta
    7-golf
    8-beetle

burda yanlız yanlış bir satış politikası var.beş para etmez beetle'a 50 küsür milyar fiyat koymuşlar.volkswageni volkswagen yapan halk arabası imajı bence 50 milyar olmamalı.eğer eskiden ekmek su gibi satılan beetle şu an itibari ile 50 milyardıysa demekki eskiden insanlar çok zengindi.ama hayır.volkswagen sırf beetle'ı biz ürettik diye 20-30 milyar değer biçecekleri arabaya 50 milyar yazmış helal olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yerlimalı yurdun malı her Türk o nu kullanmalı.ben şahsen tofaş ürünlerinden şaşmam.2004 doblo 1.910/105bg jtd sahibiyim.hem arabamdan hemde servislerden oldukça memnunum.ne transporterle ne de caddy ile değişmem.parçasıda ucuz.servislerde müdüre bastırınca işçilik ücretindende indirim yapıyorlar.daha ne olsun.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri