Boþandýðý eþinin evini ateþe verdi
ZONGULDAK’ta, cezaevinden iki gün önce tahliye olan Ýlhan Çiçek, tartýþtýðý boþandýðý eþi 51 yaþýndaki Rabia Özdemir’in evini ateþe verdi. Yalnýz olan Rabia Çiçek, camdan atlayarak canýný kurtarýrken, evdeki tüm eþya kül oldu.
4 yýl önce adam öldürmeye teþebbüsten girdiði cezaevinden iki gün önce tahliye olan Ýlhan Çiçek, dün akþam Ersin ve Yasin adýndaki oðullarýnýn annesi eski eþi Rabia Özdemir'in kirada oturduðu Tepebaþý Mahallesi Galatalý Sokak’taki evine gitti. Akraba evliliði yaptýðý ancak 10 yýl önce þiddetli geçimsizlik nedeniyle boþandýðý Özdemir'le henüz bilinmeyen bir nedenle tartýþan Ýlhan Çiçek, pencere camlarýný kýrýp kaçtý.
Ýlhan Çiçek, bugün saat 11.00 sýralarýnda Rabia Özdemir'in tek katlý evine yeniden geldi. Eski eþinin açýk kapýdan eve girdiðini gören Rabia Özdemir, pencereden atlayarak kaçtý. Öfkesine hakim olamayan Ýlhan Çiçek evi ateþe verip uzaklaþtý. Mahallelinin ihbarý üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaþýk 1 saatlik çalýþma sonucu yangýný söndürebildi. Kül olan evdeki eþyalar kullanýlmaz hale geldi. Gözyaþlarýný tutamayan Rabia Özdemir, bu yaz evlendirmeyi düþündüðü oðlu Ersin Çiçek’in aldýðý eþyalarýn da yanmasýna üzüldüðünü söyledi.
Rabia Özdemir, polise verdiði ifadesinde, “Ben mutfaktayken ayrýldýðým eþimin açýk kapýdan eve girdiðini gördüm. Bana zarar vereceðini düþündüðüm için pencereden atlayarak kaçtým. Bir süre sonra evden dumanlar çýkmaya baþladý. Evim yandý. Ben þimdi ne yaparým'' diye konuþtu.
Polis, evi yaktýðý iddia edilen Ýlhan Çiçek’i yakalamaya çalýþýyor.

Teþekkur:
Beðeni:

ZONGULDAK’ta, cezaevinden iki gün önce tahliye olan Ýlhan Çiçek, tartýþtýðý boþandýðý eþi 51 yaþýndaki Rabia Özdemir’in evini ateþe verdi. Yalnýz olan Rabia Çiçek, camdan atlayarak canýný kurtarýrken, evdeki tüm eþya kül oldu.
Alýntý

Yer imleri