REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 17/17 İlkİlk ... 7891011121314151617
169 sonuçtan 161 ile 169 arası

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatana millete hayırlara vesile olur inşallah ve herşey daha iyi olur umuduyla ALLAH hepimize vatanımıza hayırlı etsin İNŞALLAH....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim görüşüm tamamen olumsuz yönde..Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığının Türkiye'yi geriye götüren bi zihniyetin elinde olması istedikleri gibi at oynatmaları anlamına gelir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

niye kuşku duyuyorsunuzki? A.GÜL bu vatanın evladı değil mi? bu Devletin okullarında yetişmedi mi? İnançlı olması (Allah'a inanması), inancının değerlerini benimseyip öyle yaşaması niye handikap yaratıyor. Devleti yönetenler hep akşamcı, helal haram demeden kesesini dolduran, rüşvet ve adam kayırmayı Cumhuriyetin bekası gibi addedenlerden mi olsun yani? Sadece olumlu değil ülkemiz için bir şans olarak addediyorum. Kaç tane güleryüzlü, sempatik, sevecen, kültürlü ve bilgili Cumhurbaşkanımız oldu ki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimler at oynatıyor ki? Ülkesini ileri götürmek için gecesini gündüzüne katarak, saçını ağartan, döken ve her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmayanlar mı? Biraz insaf.... dolar 1.800'ü gördüğünde yıl kaç tı? Biz ne çok çabuk unutan bir millet olmuşuz! ülkemizi soyup soğana çevrenler hangi değerleri kalkan olarak kullandılar önce ona bakalım ve ona göre değerlendirelim diyorum. Fikrimi paylaşan paylaşmayan herkese sağlık esenlik ve mutluluklar diliyorum. Önyargılarımız haklılığımızı ispat etmiş olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz...........................ne farkı var erdoğandan .........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olumsuz bakıyorum Devletle kavgalı olanın yeri değil orası saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz bakiyorum zaten dis isleri olarak ne yapti sezsiz sezsiz oturdu
    saygilar.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimiz amacından saptıgı İçin kapatılmıştır.Yorum yaparken yine parti tutma eylemleri gözlenmiştir.Bizim anket açmamızda sadece fikirle sorulmuştu olumlu veya olumsuz.

Bu yüzden cogu arkadaşımız birbirine düşmektedir.

Anket tamamlanamadan Kapatılmıştır.Oy veren ve yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkurler

Sayfa 17/17 İlkİlk ... 7891011121314151617

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri