REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
169 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asa3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş herhalde sen durmadan aynaya bakıyorsun ve hep kendini görüyorsun köhnemiş düşüncelerinle birlikte ne demekmiş örümcek kafalılar cumhurbaşkanlığı makamı kimsenin malı değil türk halkının malıdır ve oraya kim gelirse gelsin oraya gelene saygı duymak zorundasınız kendi düşüncenden olursa iyi olmazsa kötü öyle yağma yok bu parlementoyu bu halk seçti parlementoda cumhurbaşkannı seçecek ve herkez buna razı olacak inançlı olunca kötü olmayınca iyi kişilerin inancı hiç kimseyi ilgilendirmez eşinin kapalı olmasıda kimseyi ilgilendirmez o kendi tercihidir.başı açık ve mini etekli biri olsada kimseyi ilgilendirmez helehele farklı düşüncede olanları hiç ilgilendirmez
    Bak benim güzel kardeşim türkiye cumhuriyeti ordusuna tam 25 yıl hizmet ettim ve bu hizmetimin 15 yılı doğuda geçti sakın bana hür irade den bahsetme 2002 yılı şeçimlerinde güney doğuda görevli idim ve bir çeyrek altına şahsiyetini kişiliğini satan nice şerefsiz gördüm sakın bana bu ülkenin hür iradesi deyip geçme anladınmı ben aynaya her baktığımda şerefli türk ordusunun üstün hizmet ve ŞEREF madalyalı bir şahsını görürüm ve bu gün kendimi sorgulamaya alıyorum mecbur olmadığım halde neden ve niçin 15 yılımı bu ülke hudutlarında terör denen bela ile uğraşarak harcadığımı düşünüyorum senin gibi şahıslar rahat uyusun insan gibi yaşasın diyemi nice şehitler verdim yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere burdan klavyeden icraatlar yapmak kolay ama unutma eğer o klavyeden icraat yapıyorsan onda verilmiş 30000 şehidin emeği var (kellenin değil )ŞEHİDİN..sen gene cevap vermeye devam et güzel kardeşim yaz yazabildiğin kadar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak benim güzel kardeşim türkiye cumhuriyeti ordusuna tam 25 yıl hizmet ettim ve bu hizmetimin 15 yılı doğuda geçti sakın bana hür irade den bahsetme 2002 yılı şeçimlerinde güney doğuda görevli idim ve bir çeyrek altına şahsiyetini kişiliğini satan nice şerefsiz gördüm sakın bana bu ülkenin hür iradesi deyip geçme anladınmı ben aynaya her baktığımda şerefli türk ordusunun üstün hizmet ve ŞEREF madalyalı bir şahsını görürüm ve bu gün kendimi sorgulamaya alıyorum mecbur olmadığım halde neden ve niçin 15 yılımı bu ülke hudutlarında terör denen bela ile uğraşarak harcadığımı düşünüyorum senin gibi şahıslar rahat uyusun insan gibi yaşasın diyemi nice şehitler verdim yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere burdan klavyeden icraatlar yapmak kolay ama unutma eğer o klavyeden icraat yapıyorsan onda verilmiş 30000 şehidin emeği var (kellenin değil )ŞEHİDİN..sen gene cevap vermeye devam et güzel kardeşim yaz yazabildiğin kadar....
    malesef konuşmayı örenememişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir topluma donustuk

Alıntı saraçTürk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun derim.ben Türk milliyetçilerinden olmasını isterdim.
    Dini bütün bir cumhurbaşkanı , sezer gibi inançsız değil.saygılar
    arkadasim boyle nasil konusursun hem milliyetci oldugunu soyluyorsun hem de ahmet necdet sezer gibi bir adama inancsiz oldugunu soyluyorsun unutma onu oraya oturtanlarin basinda devlet bahceli geliyor ben afyonluyum ve hem ahmet necdet sezer hemde tum ailesi dini butun insanlar namaz kilmadigini nerden biliyorsun bazilari gibi cami cami dolasip shov mu yapmasi lazim bu soylediklerini esefle kiniyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasim boyle nasil konusursun hem milliyetci oldugunu soyluyorsun hem de ahmet necdet sezer gibi bir adama inancsiz oldugunu soyluyorsun unutma onu oraya oturtanlarin basinda devlet bahceli geliyor ben afyonluyum ve hem ahmet necdet sezer hemde tum ailesi dini butun insanlar namaz kilmadigini nerden biliyorsun bazilari gibi cami cami dolasip shov mu yapmasi lazim bu soylediklerini esefle kiniyorum

beyler inançları karıştırmayın kimin ne inancı oldugunun en iyisini yaradan bilir bu tür söylemlerden kaçının

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka çaresi yok bu işin. tüm devlet artık tekel oldu. düşünsenize artık veto filan olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezgincoskun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka çaresi yok bu işin. tüm devlet artık tekel oldu. düşünsenize artık veto filan olmaz.
    ülkemizin islam ülkesi olması zorunamı gidiyor chp gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumsuz bakıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abdullah gül dışışleri konusunda daha etkin bir isim o yüzden türkiyenin diğer ülkelerle olan diyaloglarında eminim faydası olur eğer cumhurbaşkanı olursa hayırlısı ne ise o olsun tabi ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olumsuz karşılıyorum. Benim fikrim cumhurbaşkanı çok iyi hukukcu olmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkmaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olumsuz karşılıyorum. Benim fikrim cumhurbaşkanı çok iyi hukukcu olmalı.
    hukukçularıda gördük kardeş....
    vatana milletehayırlı olsun.

Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri