Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 5/17 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
169 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı drvet06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ha Erdoğan, ha Gül,
    Ne kadar bağırsa da bülbül,
    Memleketi ne hale getirdiler,
    Soldu, mahsun oldu sümbül...

Bir çok akplinin ormanları talan edip, 2B denilen ve şimdiki Cumhurbaşkanı Sezer'in veto ettiği yasayı beklediğini, nasıl köşe dönmeyi düşünerek ellerini oğuşturduklarına şahitim.

Liyakatı sıfır, sadakatı devlete millete değil, onu o koltuğa getirenlere, ehliyeti bakkaldan almış, Cumhurbaşkanının bir çok haklı gerekçeyle onaylamadığı kaç bin güya bürokratın vekillikten asalete geçeceğini, adam başı geriye dönük kaçar milyar alacaklarını bilen var mı?

Bir taraftan namaz kılıp, diğer taraftan nasıl hırsızlık yaptıklarına kılıf olarak; "devletin başı müslüman değil, o yüzden her şey mübahtır" diye uydurdukları kılıfı acaba şimdi hangi minareye dikecekler?

Kalkıp utanmadan milli gelir 10.000 dolar olacak diyorlar. Tabii, kendi yandaşının gelirini milyon dolarlara çıkarırsan öyle hesap edersin. Benim, sade vatandaşın geliri ne kadar artmış, uzakta aramayın, cebinize bakın. Para zaten yoktur da, borcunuz ne kadar artmış, kredi kartı ödemeleriniz ne kadar yükselmiş, düşünün.

Özetle; Erdoğan başbakanlığı emanet edip geri aldığı gibi, şimdi de Cumhurbaşkanlığını Gül'e emanet etti. Geri almak üzere tabii.

Şahsi fikrim; bu zihniyetin Çankaya'ya çıkmamasıdır. Hem de ASLA!...

Saygılarımla,
    Bu ülkenin sectiği bir hükümeti yok saymanız belli başlı bir hata olarak görüyorum.neredeyse meclisin 3 te 2 sini oluşturan bu çoğunluğa neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.Doğruyu konuşmak gerekirse millet açkarnını doyuramaz haldeydi bu hükümet sayesinde karnını doyurur hale geldi.CHP namı diyar bay Deniz Baykal boşuna konuştu hep Atatürkçü görüş diye nitelendirdiği konuşmaları Atatürkçülükle alakası yok kendisi büyük bir fiyaskoya uğrayacağı için napsın her tarafa saldırgan tavırlar sergiliyor.Değil Başbakan sen bakan bile olamazsın sayın baykal. yüce Atatürk ü kendi oyunlarına alet etme o vatanımızın başmimarıdır.Az yürek az vicdan varsa Yüce Atatürk ün adını bile anma.Sen Atatürk ün kurduğu o büyük partiye yakışmıyorsun.Hem yaşlandın sen artık köşene çekilmelisin bence

Saygılarımla!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oyumu olumlu kullandım ama bence yazık olur. apdullah bey çok mükemmel bir insan.
    yanıl mıyorsam dünya dış işleri bakan ları toplan tısına tc den aptullah bey çağrıl mış tı çok tevazulu bir şey .
    koltuk merklısı olmadığınıda göstermişti zati
    ama isterse banada laf düşerse destek bizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu bakıyorum sezerden iyidir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mach Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ülkenin sectiği bir hükümeti yok saymanız belli başlı bir hata olarak görüyorum.neredeyse meclisin 3 te 2 sini oluşturan bu çoğunluğa neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.Doğruyu konuşmak gerekirse millet açkarnını doyuramaz haldeydi bu hükümet sayesinde karnını doyurur hale geldi.CHP namı diyar bay Deniz Baykal boşuna konuştu hep Atatürkçü görüş diye nitelendirdiği konuşmaları Atatürkçülükle alakası yok kendisi büyük bir fiyaskoya uğrayacağı için napsın her tarafa saldırgan tavırlar sergiliyor.Değil Başbakan sen bakan bile olamazsın sayın baykal. yüce Atatürk ü kendi oyunlarına alet etme o vatanımızın başmimarıdır.Az yürek az vicdan varsa Yüce Atatürk ün adını bile anma.Sen Atatürk ün kurduğu o büyük partiye yakışmıyorsun.Hem yaşlandın sen artık köşene çekilmelisin bence

Saygılarımla!!!
    kardeş çene yorma bu kafalar kendi partilerinin toplantısını kendi partililerine kapatarak seçim yapan insanları sever. sandalye kafada kırılmadan iş çıkmaz.
    not: ya bu kredi kartını silah zoru ile kullanıyo bu insanlar.
    devlet bankası yüzde 2-3 faiz veriken sen yüzde yüz verene yatırırsan devlet ne yapsın
    nato kafa nato mermer ha tayyip bey için bu zihniyet diyen kim onunla oturup konuştuda zihniyetini biliyo tayyip bey ençok dediği şey bu ülkede hiç birşey hiç bir parti veya kurumun tekelinde olamaz.
    tayyip bey laikliğini veya atatürkçülüğünü nasıl göstersin .
    yargıtay şehitlerimizin cenazesinde onu yuhlamak cürretini gösteren o insan müsfettelerinin bu vatan için yaptıklarını merak ediyorum maaşlarıda tahminen 3-4 milyar bide yazık yazık ya üzülmemek elde deyil atamızın dediği ileri hep ileri lafı ilerici geriler yüzünden tc bu halde üzlüyorum bu ülke nereye gidiyor.
    adamlar oyunu kullanma görevini yapmış çoğunluğu deyilde rivadaki tatilini kesememiş beeeeeeeeeeeey efendiler oyunu kullansın diye yırtınıyo madem seçimde nerdeydin sessiz çooooooooooğunluk yağlı beeeeeeeeeeylerrrrrrrrrr (yuh onlara) seçim doğruyu yansıtmı yo demek nedemek ya tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh çene yorma bu yeni bölme tekniği atatürkçü o zihniyet bölemezsiniz yırtınsanızda bölemezsiniz iyi şeyleri inşallah ileride göreceğiz rahmetlik ECEVİT başbakanken biz birdaha iktidar yüzü göremeyeceğiz ama bu ülke için bu kanunlar çıkacak demiş bazı karalar can yaksada geleceğimizi kurtarır tc borcunu ödeyemez borç için sırada beklerken şimdi lazım olursa alırız diyecek duruma gelmedimi elbette bazı sınavlardan geçeceğiz eski bölücülük şimdi atatürkçü yada o zihniyet demeye başladı ya ço uzattım ama inanın üzülmemek elde deyil adam ın biri 350 ytl ile geçincem diye yırtınıyo zoruna gitmiyo sayın lar 3- 5 milyar maaş alıyo atatürkçü deyil atatürkçü diye uğraşıyo ha beyimiz (borsa) oynamasınıda biliyor ... saygılarımla........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan,Abdullah Gül'e olan vefa borcunu ödemiştir.Gül,başbakanlık görevini Erdoğan'a bırakmıştı.Adı kirli işlere karışmamış bir isim,meclisin(halkın genelinin temsil edilmediği bir meclis (%30))kararına saygılıyım.Bana göre Cumhurbaşkanı'nı halk kendisi seçmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı resul1967 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olumlu bakıyorum sezerden iyidir
    eğer bakış açınız böyleyse haklısınız...ama şunuda söyleyeyim:beton bile otursa o koltukta sezerden iyidir...en azından teröristleri affetmez....gerçekçi bi bakış açısıyla bakarsakta çok üzgünüm ama dış politikamızın içine eden bir dış işleri bakanı nasıl oluyorda bu ülkenin başı olarak bizi temsil edecek bi mevkiye seçiliyor yorumu sizlere bırakıyorum....:46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskikiler ne yaptilar da?

Isleri gücleri koltuk kavgasi degilmiydi.Her sey Türkiye icin derler gelirlerdi.
    Ben size söyleyeyim DEMOKRATI ÜLKEDE .
    Kim gelirse gelsin hosgelsin istersen Abdullah gül gelsin.Türkiyemiz icin calisan gelsin...

Eger bir kisinin önü kesilirse bu Demokrati anlayisi degil..Bunun adi Diktatorluk dur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu gibi ama görecez nasıl olcek :P

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çoğu arkadaşım öncelikle hüseyin burada gerekli olan cevapları yazmışlar ama bende birşeyler eklemek istiyorum.
    Şu atatürkçülük atatürkçülük diye heryerde yaygara yapan arkadaşlara soruyorum.atatürk neden devrim yaptı?hayır sizin dediğiniz doğru değil benim dediğim doğru.ben size katılmıyorum oyüzden sizin devriniz geçti der gibi yeni bir anayasa yeni bir yönetim yeni bir oluşum.işte bunu yapan atatürk.o kimseye bağlı kalmayın kimsenin sizin düşüncelerinizi,inançlarınızı dayatmayla değiştirmesine izin vermeyin,ilerici olun çağa ayak uydurun demek istemedimi sayın atatürkçüler.
    Eğer öyleyse yok atatürk şöle dedi yok atatürk böle dedi.milliyetçilik devletçilik yaygaraları yapmanın 100 sene evvel yaşamış bir insanı sanki peygambermiş gibi her dediği doğrudur diye düşünmenin ilericilikle,akılla alakadarlığını bana nasıl açıklarsınız merak ediyorum.
    Bu başbakanı ve meclisi halk seçti ve halkın seçtikleri cumhurbaşkanını seçecekler.O yüzden halka saygılı olalım.Bu ülkede özgürlük varsa bende özgür irademi kullanarak herzaman ileri diyorum ve bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum.Artık herkez inançlarına,fikirlerine uygun yaşasın istiyorum.Atatürk de Fatih sultan mehmet de geride kaldı.Ama geride bırakılmayacak tek bir şey var oda inanç.Ben şimdiki iktidarın bizim başımıza gelebilecek en hayırlı kişiler olduğuna inanıyorum ve onlar bişileri değiştirecekse eminim ki bu halkı memnun edicek.Allah yardımcıları olsun işleri çok zor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha iyisi olamazdı.....dünyayı ve türkiyeyi tanıyan,halk gibi yaşıyan bir cumhurbaşkanı...tam da cumhurun başkanı,bu kadar olur.....hayırlı olsun,bu bir kazançtır....

Sayfa 5/17 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri