Sayın bakanın cumhurun başına geçmesini hiç de olumlu bulmuyorum.teşekkürler
Teşekkur: 0
Olumlu
Olumsuz
Fikrim Yok
Sayın bakanın cumhurun başına geçmesini hiç de olumlu bulmuyorum.teşekkürler
Arkadaşlar biraz daha sağ duyulu davranın lütfen o koltuk bizim vatanımızı milletimizi kutarmış olan yiğit mustafa kemal ATATÜRK' ün koltuğudur buna nasıl vudumduymazlık yaparsınız hepinizin vatanında serbestçe dolaşması özgürlükler v.s gibi olayları bu büyük insana borçlu olduğunuzu unutmayın şimdi gül iyi veya kötü diyorsunuz aslında bilmiyormusunuz abdullah gülün recep tayyip erdoğanın ruh ikizi olduğunu adamalar güzel türkiyemizi yabancılara peşgeş çekiyorlar lütfen dikkat edin bu çok acil bi durum siz gençler muhtaç olduğunuz kan sizin asil vücüdunuzda saklı ve artık beklemek yok sabretmek yok lütfen herkez bayrağını cama yada balkona assın sesinimizi hep beraber yükseltelim ben izmirde oturuyorum koyu karşıyakalıyım ve cumhuriyet genciyim istanbul çağlayandaki cumhuriyet yürüşünü takip edin ve gidebilme gücü olan herkes orda türkiye cumhuriyetine sahip çıksın
hayırlı olsunolumlu bakıyorum ülke kazandı
arkadaşlar her seferinde türkiye güçlü devlet sözlerini devamlı olarak duymaktayız, peki o zaman şu veyabu şekil biri cumhurbaşkanı olduğunda ve halkın arzu etmediği bir yönetim sergilense yücetürk milleti,devlet idareleri bunu bertaraf etmekten acizmiki bu kadar endişeye kapılanlar oluyor. sonuçta gelende türkiye cumhuriyeti vatandaşı niye o da olamasın,niye bunda bu kadarısrar ediliyor anlıyamıyorum,ters giden bir şeyler varsa yüce türk milleti bununda üstesinden gelecek güç ve kudrete her zaman sahiptir.halkın gücü ve kudreti her zaman her şeyin üstündedir. ben bu şekilde düşünüyorum,herkese sevgi ve saygılar.
Ha Erdoğan, ha Gül,
Ne kadar bağırsa da bülbül,
Memleketi ne hale getirdiler,
Soldu, mahsun oldu sümbül...
Bir çok akplinin ormanları talan edip, 2B denilen ve şimdiki Cumhurbaşkanı Sezer'in veto ettiği yasayı beklediğini, nasıl köşe dönmeyi düşünerek ellerini oğuşturduklarına şahitim.
Liyakatı sıfır, sadakatı devlete millete değil, onu o koltuğa getirenlere, ehliyeti bakkaldan almış, Cumhurbaşkanının bir çok haklı gerekçeyle onaylamadığı kaç bin güya bürokratın vekillikten asalete geçeceğini, adam başı geriye dönük kaçar milyar alacaklarını bilen var mı?
Bir taraftan namaz kılıp, diğer taraftan nasıl hırsızlık yaptıklarına kılıf olarak; "devletin başı müslüman değil, o yüzden her şey mübahtır" diye uydurdukları kılıfı acaba şimdi hangi minareye dikecekler?
Kalkıp utanmadan milli gelir 10.000 dolar olacak diyorlar. Tabii, kendi yandaşının gelirini milyon dolarlara çıkarırsan öyle hesap edersin. Benim, sade vatandaşın geliri ne kadar artmış, uzakta aramayın, cebinize bakın. Para zaten yoktur da, borcunuz ne kadar artmış, kredi kartı ödemeleriniz ne kadar yükselmiş, düşünün.
Özetle; Erdoğan başbakanlığı emanet edip geri aldığı gibi, şimdi de Cumhurbaşkanlığını Gül'e emanet etti. Geri almak üzere tabii.
Şahsi fikrim; bu zihniyetin Çankaya'ya çıkmamasıdır. Hem de ASLA!...
Saygılarımla,
bu ülkede yaşıyorsan 2000 yılındaki krizide 94 yılı 5 nisan kırizinide yakın tarih oldukları için hatırlatmak isterim bunlarıda tayyipmi yaptı arkadaşım..bu krizleri çıkarıp halkın anasını ağlatanlar şuan nerede ne yapıyorlar hiç merak ettinmi..bunlara liyakat sadakat ehliyetini bakkaldan deyilde şarküteriden aldıkları içinmi türkiyeyi yönetme görevi verildi...
sanki heryer güllük gülüstanlıktıda,memlekette herkez birbirine ikram yarışındaydı şu tayyip denilen adam geldi ortalık karardı bozardı..yani bu kadarıda pes doğrusu...şimdi birileride çıkar askeri darbeleride tayyip yaptı derse hiç şaşırmam...haa darbe demişken..darbeyle gelip cumhurbaşkanlığı koltuğuna yayıla yayıla oturmuş olan kenan paşaya ses çıkaramayanlar halkın oylarıyla gelmiş olanlara neden acaba bu kadar tepki ve ötesi bir hırçınlık...sezerin görünen koltuk bırakmanın altında binlerce koltuğundan olacakların bağırtılarımı..devir sauna devri..hamamda tasta deyişiyor,deyişmeyen toplar tasını tarağını..
CİMBOMLU
Bu ülkenin sectiği bir hükümeti yok saymanız belli başlı bir hata olarak görüyorum.neredeyse meclisin 3 te 2 sini oluşturan bu çoğunluğa neden bu kadar tepkilisiniz anlamıyorum.Doğruyu konuşmak gerekirse millet açkarnını doyuramaz haldeydi bu hükümet sayesinde karnını doyurur hale geldi.CHP namı diyar bay Deniz Baykal boşuna konuştu hep Atatürkçü görüş diye nitelendirdiği konuşmaları Atatürkçülükle alakası yok kendisi büyük bir fiyaskoya uğrayacağı için napsın her tarafa saldırgan tavırlar sergiliyor.Değil Başbakan sen bakan bile olamazsın sayın baykal. yüce Atatürk ü kendi oyunlarına alet etme o vatanımızın başmimarıdır.Az yürek az vicdan varsa Yüce Atatürk ün adını bile anma.Sen Atatürk ün kurduğu o büyük partiye yakışmıyorsun.Hem yaşlandın sen artık köşene çekilmelisin bence
Saygılarımla!!!
kardeş çene yorma bu kafalar kendi partilerinin toplantısını kendi partililerine kapatarak seçim yapan insanları sever. sandalye kafada kırılmadan iş çıkmaz.
not: ya bu kredi kartını silah zoru ile kullanıyo bu insanlar.
devlet bankası yüzde 2-3 faiz veriken sen yüzde yüz verene yatırırsan devlet ne yapsın
nato kafa nato mermer ha tayyip bey için bu zihniyet diyen kim onunla oturup konuştuda zihniyetini biliyo tayyip bey ençok dediği şey bu ülkede hiç birşey hiç bir parti veya kurumun tekelinde olamaz.
tayyip bey laikliğini veya atatürkçülüğünü nasıl göstersin .
yargıtay şehitlerimizin cenazesinde onu yuhlamak cürretini gösteren o insan müsfettelerinin bu vatan için yaptıklarını merak ediyorum maaşlarıda tahminen 3-4 milyar bide yazık yazık ya üzülmemek elde deyil atamızın dediği ileri hep ileri lafı ilerici geriler yüzünden tc bu halde üzlüyorum bu ülke nereye gidiyor.
adamlar oyunu kullanma görevini yapmış çoğunluğu deyilde rivadaki tatilini kesememiş beeeeeeeeeeeey efendiler oyunu kullansın diye yırtınıyo madem seçimde nerdeydin sessiz çooooooooooğunluk yağlı beeeeeeeeeeylerrrrrrrrrr (yuh onlara) seçim doğruyu yansıtmı yo demek nedemek ya tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh çene yorma bu yeni bölme tekniği atatürkçü o zihniyet bölemezsiniz yırtınsanızda bölemezsiniz iyi şeyleri inşallah ileride göreceğiz rahmetlik ECEVİT başbakanken biz birdaha iktidar yüzü göremeyeceğiz ama bu ülke için bu kanunlar çıkacak demiş bazı karalar can yaksada geleceğimizi kurtarır tc borcunu ödeyemez borç için sırada beklerken şimdi lazım olursa alırız diyecek duruma gelmedimi elbette bazı sınavlardan geçeceğiz eski bölücülük şimdi atatürkçü yada o zihniyet demeye başladı ya ço uzattım ama inanın üzülmemek elde deyil adam ın biri 350 ytl ile geçincem diye yırtınıyo zoruna gitmiyo sayın lar 3- 5 milyar maaş alıyo atatürkçü deyil atatürkçü diye uğraşıyo ha beyimiz (borsa) oynamasınıda biliyor ... saygılarımla........
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri