Hayırlı olsun.Bence en güzel aday
Teşekkur: 0
Olumlu
Olumsuz
Fikrim Yok
Hayırlı olsun.Bence en güzel aday
oyumu olumlu kullandım ama bence yazık olur. apdullah bey çok mükemmel bir insan.
yanıl mıyorsam dünya dış işleri bakan ları toplan tısına tc den aptullah bey çağrıl mış tı çok tevazulu bir şey .
koltuk merklısı olmadığınıda göstermişti zati
ama isterse banada laf düşerse destek bizden![]()
olumlu bakıyorum sezerden iyidir
eğer bakış açınız böyleyse haklısınız...ama şunuda söyleyeyim:beton bile otursa o koltukta sezerden iyidir...en azından teröristleri affetmez....gerçekçi bi bakış açısıyla bakarsakta çok üzgünüm ama dış politikamızın içine eden bir dış işleri bakanı nasıl oluyorda bu ülkenin başı olarak bizi temsil edecek bi mevkiye seçiliyor yorumu sizlere bırakıyorum....:46: :46: :46:
Başbakan,Abdullah Gül'e olan vefa borcunu ödemiştir.Gül,başbakanlık görevini Erdoğan'a bırakmıştı.Adı kirli işlere karışmamış bir isim,meclisin(halkın genelinin temsil edilmediği bir meclis (%30))kararına saygılıyım.Bana göre Cumhurbaşkanı'nı halk kendisi seçmeli
eskikiler ne yaptilar da?
Isleri gücleri koltuk kavgasi degilmiydi.Her sey Türkiye icin derler gelirlerdi.
Ben size söyleyeyim DEMOKRATI ÜLKEDE .
Kim gelirse gelsin hosgelsin istersen Abdullah gül gelsin.Türkiyemiz icin calisan gelsin...
Eger bir kisinin önü kesilirse bu Demokrati anlayisi degil..Bunun adi Diktatorluk dur..
aslında çoğu arkadaşım öncelikle hüseyin burada gerekli olan cevapları yazmışlar ama bende birşeyler eklemek istiyorum.
Şu atatürkçülük atatürkçülük diye heryerde yaygara yapan arkadaşlara soruyorum.atatürk neden devrim yaptı?hayır sizin dediğiniz doğru değil benim dediğim doğru.ben size katılmıyorum oyüzden sizin devriniz geçti der gibi yeni bir anayasa yeni bir yönetim yeni bir oluşum.işte bunu yapan atatürk.o kimseye bağlı kalmayın kimsenin sizin düşüncelerinizi,inançlarınızı dayatmayla değiştirmesine izin vermeyin,ilerici olun çağa ayak uydurun demek istemedimi sayın atatürkçüler.
Eğer öyleyse yok atatürk şöle dedi yok atatürk böle dedi.milliyetçilik devletçilik yaygaraları yapmanın 100 sene evvel yaşamış bir insanı sanki peygambermiş gibi her dediği doğrudur diye düşünmenin ilericilikle,akılla alakadarlığını bana nasıl açıklarsınız merak ediyorum.
Bu başbakanı ve meclisi halk seçti ve halkın seçtikleri cumhurbaşkanını seçecekler.O yüzden halka saygılı olalım.Bu ülkede özgürlük varsa bende özgür irademi kullanarak herzaman ileri diyorum ve bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum.Artık herkez inançlarına,fikirlerine uygun yaşasın istiyorum.Atatürk de Fatih sultan mehmet de geride kaldı.Ama geride bırakılmayacak tek bir şey var oda inanç.Ben şimdiki iktidarın bizim başımıza gelebilecek en hayırlı kişiler olduğuna inanıyorum ve onlar bişileri değiştirecekse eminim ki bu halkı memnun edicek.Allah yardımcıları olsun işleri çok zor.
olumlu gibi ama görecez nasıl olcek![]()
:P
daha iyisi olamazdı.....dünyayı ve türkiyeyi tanıyan,halk gibi yaşıyan bir cumhurbaşkanı...tam da cumhurun başkanı,bu kadar olur.....hayırlı olsun,bu bir kazançtır....
kşilerin şahsına yönelik hiç bir sözüm yoktur ancak siyasi ideolojileri atatürk cumhuriyetine tamamen tersbir tutum ve davranış içindedirler özde değil sözde atatürkçü ve cumhuriyetçilerdir.bunlardan yana olanlar a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardır her iktidarların böyle adamları vardır ve olacaktır bunlar avantacı hampacılardır yalakalardır.bunlar kör yatıp şaşı kalkanlardır sade vatandaşın neler çektiğini bilirlerde işlerine gelmez millet inim inim inliyor be.insanlar açlık ve sefalet altında yaşıyor 20 şer metre arayla caddeler ve sokaklar dilenciden geçilmiyor.bumu bunların sağladıkları adalet ve kalkınma bunların ideolojisi başka ama amaçlarına asla ve asla ulaşamıyacaklardır.bu milletle bunlar düpedüz alay ediyorlar garip guraba diyeyalancıların ampulleri çabuk söner.hiç şüpeniz olmasın.saygılarımla.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri