REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 8/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
169 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı celalamca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kşilerin şahsına yönelik hiç bir sözüm yoktur ancak siyasi ideolojileri atatürk cumhuriyetine tamamen tersbir tutum ve davranış içindedirler özde değil sözde atatürkçü ve cumhuriyetçilerdir.bunlardan yana olanlar a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardır her iktidarların böyle adamları vardır ve olacaktır bunlar avantacı hampacılardır yalakalardır.bunlar kör yatıp şaşı kalkanlardır sade vatandaşın neler çektiğini bilirlerde işlerine gelmez millet inim inim inliyor be.insanlar açlık ve sefalet altında yaşıyor 20 şer metre arayla caddeler ve sokaklar dilenciden geçilmiyor.bumu bunların sağladıkları adalet ve kalkınma bunların ideolojisi başka ama amaçlarına asla ve asla ulaşamıyacaklardır.bu milletle bunlar düpedüz alay ediyorlar garip guraba diyeyalancıların ampulleri çabuk söner.hiç şüpeniz olmasın.saygılarımla.
    bu ülkeyi bu hale bunlar getirmedi senin gibi atatürkünarkasına sıgınıp ülkeyi yiyenlerdir ayrıca akp yi destekleyenlere yaptıgın hakaretleri sana iyade ediyorum akp ye laf söyleye bilirsin ancak ona oy verenlere böyle hakaret etmeye hakkın yok lütfen medeni olalım
    Konu ali gel tarafından (25-04-2007 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı celalamca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kşilerin şahsına yönelik hiç bir sözüm yoktur ancak siyasi ideolojileri atatürk cumhuriyetine tamamen tersbir tutum ve davranış içindedirler özde değil sözde atatürkçü ve cumhuriyetçilerdir.bunlardan yana olanlar a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardır her iktidarların böyle adamları vardır ve olacaktır bunlar avantacı hampacılardır yalakalardır.bunlar kör yatıp şaşı kalkanlardır sade vatandaşın neler çektiğini bilirlerde işlerine gelmez millet inim inim inliyor be.insanlar açlık ve sefalet altında yaşıyor 20 şer metre arayla caddeler ve sokaklar dilenciden geçilmiyor.bumu bunların sağladıkları adalet ve kalkınma bunların ideolojisi başka ama amaçlarına asla ve asla ulaşamıyacaklardır.bu milletle bunlar düpedüz alay ediyorlar garip guraba diyeyalancıların ampulleri çabuk söner.hiç şüpeniz olmasın.saygılarımla.
    ben bir memur emeklisiyim , son derece güç şartlarda yaşıyorum , bir elim yağda-balda da değil .. hayatımda hiç kimseye yalakalık yapmadım ve ak partiyi destekliyorum.

sizin gibi beğenmediğim bir partiyi destekleyenlere de bu derece çirkin yakıştırmalarda da bulunmam. çünkü hangi partiden - inançtan olursa olsun bütün türk milletini ( siz de dahil ) kardeşim olarak görürüm.

umarım yukarıda yazdığınız yazıyı düzeltirsiniz. çünkü hiç yakışık almıyor ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olumlu olumlu bencede dis politiasi daha saglam oldugu icin TURKIYE'nin dis politikasinda olumlu adimlar atilir her sey hayirlisiyla lsun vatan ve milletimiz icin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

celalamca dan alıntı:
    a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardır her iktidarların böyle adamları vardır ve olacaktır bunlar avantacı hampacılardır yalakalardır.
    sen bu ülkenin %40 ından bahsediyosun değilmi yoksa benmi yanlış anladım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence iyi oldu tmm güzel hiç değilse erdoan çıkmadı ya ben olacam diye ona şükür.işlerin bu ülkede daha çok başbakanda bittiğini ve gözlerin daha çok başbakanda olduğu için asıl başbakanın kim seçileceği bence konuşulmalıdır.çünkü sezer döneminde sezer ismini çok nadiren duydum.eğer abdullah gül de böyle olacaksa zaten birönemi yok.ha eğerki benim tahminime uygun yani hem solu hem sağı hemde diğer kesimleri güzel bir şekilde idare edebilecekse oyumu veririm.ama gidipte akp adına işler yapacaksa hurra diye ormanlarda gizli toplantılar yapıp ülke adına bilimum su altından kararlar alacaklarsa ben oyumu veremem.ama ilk gördüğümden beri iyi bir imajı olduğuna karar verdim ve bu düşüncemi uygulayacağı sanmıyorum

sonuç olarak vatana millete hayırlı olsn.bakalım daha ilk aday. diğer adaylar kim acaba belki deniz baykalda ister o koltuğu.belkide türkiyenin gruru CEM UZAN zuahahhahah

ondan sonra der heryere ben seçilince mazut bedava,ekmek su yol ücretsiz,ülkeyi satmak bedava,türkler gidecek ermeniler gelecek die saçma sapan bilimum şeyler ortaya atardı valla

NOT:kusura bakmayın biraz dalgaya aldım ama türkiyenin acı gerçekleri bunlar.ve mesajımda eğer kusur varsa affola çünkü bu siyaset işinde yeniyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence akp den hiçbir kişi cumhurbaşkanlığı makamına layık değildir ...çünki zihniyetleri politikaları ve düşünüşleri şeriatçı laiklik ve atatürk karşıtı ve ayrıça bunların hepsi beyni yıkanmış kendilerini şeyhlere ve fetullah gülene teslim etmiş kuklalardan bu ülkiye hayır gelmeyeceği gibi şu 4 sene zarfında birçok zararlarıda olmuştur....ülke kaosa sürüklenmiş terör artmış işsizlik artmış tarikatlar çoğalmış vatan toprağı araplar ve tarikatlar arasında miras gibi paylaşılmış iktidara gelirken verdikleri sözlerin hiçbirisini yapmamışlar ...kendi inanış ve görüşe sahip olan kendi tarafı insanlar işe yerleştirilirken diğerleri işsiz kalmış....ab ye gireceğiz türkiyenin şerefini iki paralik etmişler ....avrupa gazetelerinde türkiye ab nin arka kapısından girmeye çalışan bir fare olarak tanımlanmış işte türkiyenin haysiyeti şerefi ve avrupalı gözünde pisbir fare olmaya kadar düşmüş...atatürkün bir türk dünyaya bedeldir olarak bıraktığı türkiye bir türk dünya gözünde beşpara etmez olarak aşağılanmıştır türkiye...bütün bunlar türkiyeye böyle bir iktidar ve bunların seçtiği cumhurbaşkanının yakışmayacığını göstermektedir...slmlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rose Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence akp den hiçbir kişi cumhurbaşkanlığı makamına layık değildir ...çünki zihniyetleri politikaları ve düşünüşleri şeriatçı laiklik ve atatürk karşıtı ve ayrıça bunların hepsi beyni yıkanmış kendilerini şeyhlere ve fetullah gülene teslim etmiş kuklalardan bu ülkiye hayır gelmeyeceği gibi şu 4 sene zarfında birçok zararlarıda olmuştur....ülke kaosa sürüklenmiş terör artmış işsizlik artmış tarikatlar çoğalmış vatan toprağı araplar ve tarikatlar arasında miras gibi paylaşılmış iktidara gelirken verdikleri sözlerin hiçbirisini yapmamışlar ...kendi inanış ve görüşe sahip olan kendi tarafı insanlar işe yerleştirilirken diğerleri işsiz kalmış....ab ye gireceğiz türkiyenin şerefini iki paralik etmişler ....avrupa gazetelerinde türkiye ab nin arka kapısından girmeye çalışan bir fare olarak tanımlanmış işte türkiyenin haysiyeti şerefi ve avrupalı gözünde pisbir fare olmaya kadar düşmüş...atatürkün bir türk dünyaya bedeldir olarak bıraktığı türkiye bir türk dünya gözünde beşpara etmez olarak aşağılanmıştır türkiye...bütün bunlar türkiyeye böyle bir iktidar ve bunların seçtiği cumhurbaşkanının yakışmayacığını göstermektedir...slmlar...

sayın kardeşim.. sizinle biz farklı bir ülkede yaşıyoruz galiba.

sizin fikirlerinize saygı duyarım ama şu yazdıklarınız tamamen asılsız ve eleştiriden uzak ve hakaret mahiyetinde görünüyor.

4,5 yıldır hükümette olan ak partinin hangi şeriatçı uygulamasını gördünüz ?

bu dönemde Türk milleti ve devleti bırakın beş paralık olmayı , dünyada itibarı artan bir devlet ve millet oldu.

hükümetin özellikle gelir dağılımındaki bozukluk - işsizlik -fakirlik konusunda başarısız olduğunu söylerseniz son derece doğrudur.

fakat hiçbir gerçekliği olmayan ve tamamen sizin ideolojik görüşünüze dayanan bu yazınızın hiçbir geçerliliği yoktur. zaten milletin büyük çoğunluğu da sizin gibi düşünmüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son derece olumlu bakıyorum. sadece sayın gül 'ün değil , Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin seçtiği ( anayasa 'nın amir hükümlerine ve tarifine uygun ) herhangi bir kişinin cumhurbaşkanlığına olumlu bakarım.

çünkü o meclisteki vekiller ,benim vekillerimdir . benim- onun -milletin oyu ile oraya gittiler. anayasa öyle diyorsa öyle olacak. o meclisten bir vekili ( cumhurbaşkanlığı için ) beğenmemek -hor ve hakir görmek tam anlamıyla " milleti hor ve hakir görmektir. "

hani hakimiyet kayıtsız şartsız milletindi , hani ( anayasa maddesidir ) millet bu hakimiyeti kendi hür iradesiyle seçtiği vekiller eliyle kullanırdı ?

son 3-4 aydır özellikle ana muhalefet partisinin ( sayın başbakan hakkında ) yürüttüğü ve sayın başbakanın eşinin bile dahil edildiği son derece yakışıksız - saldırgan politika , kendilerini bitirmiştir.

ana muhalefet partisi , bu politikası ile aslında kendi istikbalini de tüketmiştir. şöyle ki :

eğer sayın başbakan cumhurbaşkanı olsaydı , ak partide mutlak bir liderlik savaşı olacak , bu liderlik savaşı ve ( ak parti seçmeninin gözünde ) sayın başbakanın partinin başında olmaması sebebiyle ak partinin oyları çok büyük oranda düşecekti.

fakat ana muhalefet partisinin sayın lideri bu olayda son derece büyük ve tarihi bir hata yaptı , bu hatasını sonbaharda yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde partisi ( birkez daha hezimete uğrayarak ) görecektir.

bu süreçte gösterdiği serinkanlı ve devlet adamına yakışır tutumdan dolayı , sayın başbakanın ve dolayısıyla ak parti 'nin ( yaşanan fukaralık -geçim sıkıntısı -işsizliğe rağmen ) popularitesi önemli ölçüde arttı ve daha da artacaktır.

sonuç olarak rahatlıkla şimdiden ilan edilebilir ki : kasım 2007 milletvekili genel seçimlerinde ( sayın baykal 'ın sayesinde ) ak parti 2. kez tek başına iktidardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

celalamca yerden göğe kadar haklısın görüşlerine katılıyorum...sen birazını yazmışsın daha anlatacak çok şey var oysaki....yazından dolayı teşekkürler ve selamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah GÜL'ÜN Cumhurbaşkanlığına son derece olumlu bakıyorum. Necdet Sezer Hukukcu Cumhurbaşkanıydı! hangi hukuka uydu. Cumhur-un kaçını temsil etti?

Sayfa 8/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri