REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 13/17 İlkİlk ... 34567891011121314151617 SonSon
169 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adayı olması Kararına Nasıl Bakıyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercan5858 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunlar bu ükeyi kendi cikarlari ugruna peskes cekmis bir yaratiklardir ben onlari herhangibi bir hayvana benzetmet istemiyorum bu dünyada yasayan bütün düsünen konusan ven konusmayan tüm canli varliklarin hepsinin kendilerine göre bir serefi ve namusu var ama bunlar ney olduklarini ben bir türlü bulamadim arastirdim ve halada arastiriyorum ama bulacagim sanmiyorum.
    araştırmana gerek yok aynaya bakman yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir topluma donustuk

Alıntı saraçTürk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun derim.ben Türk milliyetçilerinden olmasını isterdim.
    Dini bütün bir cumhurbaşkanı , sezer gibi inançsız değil.saygılar
    arkadasim boyle nasil konusursun hem milliyetci oldugunu soyluyorsun hem de ahmet necdet sezer gibi bir adama inancsiz oldugunu soyluyorsun unutma onu oraya oturtanlarin basinda devlet bahceli geliyor ben afyonluyum ve hem ahmet necdet sezer hemde tum ailesi dini butun insanlar namaz kilmadigini nerden biliyorsun bazilari gibi cami cami dolasip shov mu yapmasi lazim bu soylediklerini esefle kiniyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart abdullah gül

abdullah gül ideal bir cumhurbaşkanı olacak ve bazılarının saplantılarını haksız
    çıkaracaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence harika olur abdullah gül her kesime hitap edecek kişiliğe sahip ve devlatın başında musluman oğlu musluman olması gayet güzel bu toprakların her karışında turk kanı var ve oynanan oyunları az cok herkes görüyor ve anlıyor kimse saf değil 3-5 capulcu her gün meydanlara inip yalandan ihtilal kokan hareketler yapmasın her gün 100 lerce müslüman katlediliyor kimsenin sesi cıkmıyo saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim için farketmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cumhurbaşkanlığını hakeden ve olası gereken bir sieyasetçi, hayırlı uğurlu olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok dogru ve yerinde bir karar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yerinde bir karar hayırlı olsun TÜRKİYE için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikisinden biri olacaksa oyum sayın abdullah güle veriyorum
    .2.ADET.Next YE-2000 DOBRATECH

kargalar sürü ile 'kartallar 'yalnız ucar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasim boyle nasil konusursun hem milliyetci oldugunu soyluyorsun hem de ahmet necdet sezer gibi bir adama inancsiz oldugunu soyluyorsun unutma onu oraya oturtanlarin basinda devlet bahceli geliyor ben afyonluyum ve hem ahmet necdet sezer hemde tum ailesi dini butun insanlar namaz kilmadigini nerden biliyorsun bazilari gibi cami cami dolasip shov mu yapmasi lazim bu soylediklerini esefle kiniyorum

beyler inançları karıştırmayın kimin ne inancı oldugunun en iyisini yaradan bilir bu tür söylemlerden kaçının

Sayfa 13/17 İlkİlk ... 34567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri