olumlu bakıyorum vatanımız milletimiz için hayırlı uğurlu olsun..
Olumlu
Olumsuz
Fikrim Yok
olumlu bakıyorum vatanımız milletimiz için hayırlı uğurlu olsun..
Benim Düşüncem Tayyip ERDOĞAN'ın başbakan olarak kalması yönünde idi.
Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL içlerinde en iyisi bence. (Demokratik kurallar çerçevesinde bu Cumhurbaşkanını bu Meclis seçeceği için AKPARTİ' den olacağı kesin o yüzden en iyisi dedim.)
Olumlu bakıyorum ama Bülent ARINÇ'ı tercih ederdim. Hayırlı olur inşaallah.
değişen neki al birini vur ötekine.kimse üstüne alınması ama şöyle bir deyim vardır:'''ha hasan , ha kel hasan''' birde önce seçilmesi gerekir dimi.
Konu gürün tarafından (25-04-2007 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
yerinde bir karar hayırlı olsun
Artık kanun çıkartmak yerine fetva vermeye başlarlar
olumlu bakıyorum çünkü o milletvekillerini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları seçti ve yolladılar.Herkez bir partiye oy verdi ve 550 millet vekilini meclise yolladık cumhurbaşkanı'nı da meclis sececeğine göre bize hayırlı olması demek ten başka bir şey düşmüyor diye düşünüyorum. Hatırlayın daha önceki dönemlerdeki partilerin ne vaatlerle oy istediklerini ve iktidara geldiklerin de hiç bir şey yapmadan beş yılı doldurdular. Hatta onların kavgaları yüzünden bazı kişiler zengin oldu bazı kişiler'de iflas ettiler.Onun için şu anda görevde olan vekillere güvenmekten başka şansımız yok. Hayırlısı ne ise o olsun
Konu muzo tarafından (25-04-2007 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar biraz daha sağ duyulu davranın lütfen o koltuk bizim vatanımızı milletimizi kutarmış olan yiğit mustafa kemal ATATÜRK' ün koltuğudur buna nasıl vudumduymazlık yaparsınız hepinizin vatanında serbestçe dolaşması özgürlükler v.s gibi olayları bu büyük insana borçlu olduğunuzu unutmayın şimdi gül iyi veya kötü diyorsunuz aslında bilmiyormusunuz abdullah gülün recep tayyip erdoğanın ruh ikizi olduğunu adamalar güzel türkiyemizi yabancılara peşgeş çekiyorlar lütfen dikkat edin bu çok acil bi durum siz gençler muhtaç olduğunuz kan sizin asil vücüdunuzda saklı ve artık beklemek yok sabretmek yok lütfen herkez bayrağını cama yada balkona assın sesinimizi hep beraber yükseltelim ben izmirde oturuyorum koyu karşıyakalıyım ve cumhuriyet genciyim istanbul çağlayandaki cumhuriyet yürüşünü takip edin ve gidebilme gücü olan herkes orda türkiye cumhuriyetine sahip çıksın
hayırlısı diyelim.olumlu karşıladım.
sn üyelerimiz tartışırken seviyeli olmanızı istemiştik buna dikkat etmezseniz kapatırım bu anketi vay memleket satılmış vay bunun uşagı vay dinsizler
gibi sözlerinize dikkat edin sizler farklı ülkeninmi insanlarınız bir birinize burda kin kusuyorsunuz yazıktır ve cahilce buluyorum sözlerinize dikkat edin
ayıptır yaw kocaman insanlarsınız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri