Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaþkaný adayý olmasý Kararýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 17/17 ÝlkÝlk ... 7891011121314151617
169 sonuçtan 161 ile 169 arasý

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaþkaný adayý olmasý Kararýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatana millete hayýrlara vesile olur inþallah ve herþey daha iyi olur umuduyla ALLAH hepimize vatanýmýza hayýrlý etsin ÝNÞALLAH....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim görüþüm tamamen olumsuz yönde..Baþbakanlýk ve Cumhurbaþkanlýðýnýn Türkiye'yi geriye götüren bi zihniyetin elinde olmasý istedikleri gibi at oynatmalarý anlamýna gelir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

niye kuþku duyuyorsunuzki? A.GÜL bu vatanýn evladý deðil mi? bu Devletin okullarýnda yetiþmedi mi? Ýnançlý olmasý (Allah'a inanmasý), inancýnýn deðerlerini benimseyip öyle yaþamasý niye handikap yaratýyor. Devleti yönetenler hep akþamcý, helal haram demeden kesesini dolduran, rüþvet ve adam kayýrmayý Cumhuriyetin bekasý gibi addedenlerden mi olsun yani? Sadece olumlu deðil ülkemiz için bir þans olarak addediyorum. Kaç tane güleryüzlü, sempatik, sevecen, kültürlü ve bilgili Cumhurbaþkanýmýz oldu ki?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimler at oynatýyor ki? Ülkesini ileri götürmek için gecesini gündüzüne katarak, saçýný aðartan, döken ve her türlü fedakarlýðý yapmaktan geri durmayanlar mý? Biraz insaf.... dolar 1.800'ü gördüðünde yýl kaç tý? Biz ne çok çabuk unutan bir millet olmuþuz! ülkemizi soyup soðana çevrenler hangi deðerleri kalkan olarak kullandýlar önce ona bakalým ve ona göre deðerlendirelim diyorum. Fikrimi paylaþan paylaþmayan herkese saðlýk esenlik ve mutluluklar diliyorum. Önyargýlarýmýz haklýlýðýmýzý ispat etmiþ olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz...........................ne farký var erdoðandan .........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Olumsuz bakýyorum Devletle kavgalý olanýn yeri deðil orasý saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumsuz bakiyorum zaten dis isleri olarak ne yapti sezsiz sezsiz oturdu
    saygilar.:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketimiz amacından saptıgı İçin kapatılmıştır.Yorum yaparken yine parti tutma eylemleri gözlenmiştir.Bizim anket açmamızda sadece fikirle sorulmuştu olumlu veya olumsuz.

Bu yüzden cogu arkadaşımız birbirine düşmektedir.

Anket tamamlanamadan Kapatılmıştır.Oy veren ve yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkurler

Sayfa 17/17 ÝlkÝlk ... 7891011121314151617

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri