vatana millete hayýrlara vesile olur inþallah ve herþey daha iyi olur umuduyla ALLAH hepimize vatanýmýza hayýrlý etsin ÝNÞALLAH....
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
Fikrim Yok
vatana millete hayýrlara vesile olur inþallah ve herþey daha iyi olur umuduyla ALLAH hepimize vatanýmýza hayýrlý etsin ÝNÞALLAH....
Benim görüþüm tamamen olumsuz yönde..Baþbakanlýk ve Cumhurbaþkanlýðýnýn Türkiye'yi geriye götüren bi zihniyetin elinde olmasý istedikleri gibi at oynatmalarý anlamýna gelir..
niye kuþku duyuyorsunuzki? A.GÜL bu vatanýn evladý deðil mi? bu Devletin okullarýnda yetiþmedi mi? Ýnançlý olmasý (Allah'a inanmasý), inancýnýn deðerlerini benimseyip öyle yaþamasý niye handikap yaratýyor. Devleti yönetenler hep akþamcý, helal haram demeden kesesini dolduran, rüþvet ve adam kayýrmayý Cumhuriyetin bekasý gibi addedenlerden mi olsun yani? Sadece olumlu deðil ülkemiz için bir þans olarak addediyorum. Kaç tane güleryüzlü, sempatik, sevecen, kültürlü ve bilgili Cumhurbaþkanýmýz oldu ki?
kimler at oynatýyor ki? Ülkesini ileri götürmek için gecesini gündüzüne katarak, saçýný aðartan, döken ve her türlü fedakarlýðý yapmaktan geri durmayanlar mý? Biraz insaf.... dolar 1.800'ü gördüðünde yýl kaç tý? Biz ne çok çabuk unutan bir millet olmuþuz! ülkemizi soyup soðana çevrenler hangi deðerleri kalkan olarak kullandýlar önce ona bakalým ve ona göre deðerlendirelim diyorum. Fikrimi paylaþan paylaþmayan herkese saðlýk esenlik ve mutluluklar diliyorum. Önyargýlarýmýz haklýlýðýmýzý ispat etmiþ olmaz.
olumsuz
olumsuz...........................ne farký var erdoðandan .........
Olumsuz bakýyorum Devletle kavgalý olanýn yeri deðil orasý saygýlarýmla
olumsuz bakiyorum zaten dis isleri olarak ne yapti sezsiz sezsiz oturdu
saygilar.:46:
Anketimiz amacından saptıgı İçin kapatılmıştır.Yorum yaparken yine parti tutma eylemleri gözlenmiştir.Bizim anket açmamızda sadece fikirle sorulmuştu olumlu veya olumsuz.
Bu yüzden cogu arkadaşımız birbirine düşmektedir.
Anket tamamlanamadan Kapatılmıştır.Oy veren ve yorum yapan arkadaşlarımıza teşekkurler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri