Sayýn bakanýn cumhurun baþýna geçmesini hiç de olumlu bulmuyorum.teþekkürler
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Olumlu
Olumsuz
Fikrim Yok
Sayýn bakanýn cumhurun baþýna geçmesini hiç de olumlu bulmuyorum.teþekkürler
Arkadaþlar biraz daha sað duyulu davranýn lütfen o koltuk bizim vatanýmýzý milletimizi kutarmýþ olan yiðit mustafa kemal ATATÜRK' ün koltuðudur buna nasýl vudumduymazlýk yaparsýnýz hepinizin vatanýnda serbestçe dolaþmasý özgürlükler v.s gibi olaylarý bu büyük insana borçlu olduðunuzu unutmayýn þimdi gül iyi veya kötü diyorsunuz aslýnda bilmiyormusunuz abdullah gülün recep tayyip erdoðanýn ruh ikizi olduðunu adamalar güzel türkiyemizi yabancýlara peþgeþ çekiyorlar lütfen dikkat edin bu çok acil bi durum siz gençler muhtaç olduðunuz kan sizin asil vücüdunuzda saklý ve artýk beklemek yok sabretmek yok lütfen herkez bayraðýný cama yada balkona assýn sesinimizi hep beraber yükseltelim ben izmirde oturuyorum koyu karþýyakalýyým ve cumhuriyet genciyim istanbul çaðlayandaki cumhuriyet yürüþünü takip edin ve gidebilme gücü olan herkes orda türkiye cumhuriyetine sahip çýksýn
hayýrlý olsunolumlu bakýyorum ülke kazandý
arkadaþlar her seferinde türkiye güçlü devlet sözlerini devamlý olarak duymaktayýz, peki o zaman þu veyabu þekil biri cumhurbaþkaný olduðunda ve halkýn arzu etmediði bir yönetim sergilense yücetürk milleti,devlet idareleri bunu bertaraf etmekten acizmiki bu kadar endiþeye kapýlanlar oluyor. sonuçta gelende türkiye cumhuriyeti vatandaþý niye o da olamasýn,niye bunda bu kadarýsrar ediliyor anlýyamýyorum,ters giden bir þeyler varsa yüce türk milleti bununda üstesinden gelecek güç ve kudrete her zaman sahiptir.halkýn gücü ve kudreti her zaman her þeyin üstündedir. ben bu þekilde düþünüyorum,herkese sevgi ve saygýlar.
Ha Erdoğan, ha Gül,
Ne kadar bağırsa da bülbül,
Memleketi ne hale getirdiler,
Soldu, mahsun oldu sümbül...
Bir çok akplinin ormanları talan edip, 2B denilen ve şimdiki Cumhurbaşkanı Sezer'in veto ettiği yasayı beklediğini, nasıl köşe dönmeyi düşünerek ellerini oğuşturduklarına şahitim.
Liyakatı sıfır, sadakatı devlete millete değil, onu o koltuğa getirenlere, ehliyeti bakkaldan almış, Cumhurbaşkanının bir çok haklı gerekçeyle onaylamadığı kaç bin güya bürokratın vekillikten asalete geçeceğini, adam başı geriye dönük kaçar milyar alacaklarını bilen var mı?
Bir taraftan namaz kılıp, diğer taraftan nasıl hırsızlık yaptıklarına kılıf olarak; "devletin başı müslüman değil, o yüzden her şey mübahtır" diye uydurdukları kılıfı acaba şimdi hangi minareye dikecekler?
Kalkıp utanmadan milli gelir 10.000 dolar olacak diyorlar. Tabii, kendi yandaşının gelirini milyon dolarlara çıkarırsan öyle hesap edersin. Benim, sade vatandaşın geliri ne kadar artmış, uzakta aramayın, cebinize bakın. Para zaten yoktur da, borcunuz ne kadar artmış, kredi kartı ödemeleriniz ne kadar yükselmiş, düşünün.
Özetle; Erdoğan başbakanlığı emanet edip geri aldığı gibi, şimdi de Cumhurbaşkanlığını Gül'e emanet etti. Geri almak üzere tabii.
Şahsi fikrim; bu zihniyetin Çankaya'ya çıkmamasıdır. Hem de ASLA!...
Saygılarımla,
bu ülkede yaþýyorsan 2000 yýlýndaki krizide 94 yýlý 5 nisan kýrizinide yakýn tarih olduklarý için hatýrlatmak isterim bunlarýda tayyipmi yaptý arkadaþým..bu krizleri çýkarýp halkýn anasýný aðlatanlar þuan nerede ne yapýyorlar hiç merak ettinmi..bunlara liyakat sadakat ehliyetini bakkaldan deyilde þarküteriden aldýklarý içinmi türkiyeyi yönetme görevi verildi...
sanki heryer güllük gülüstanlýktýda,memlekette herkez birbirine ikram yarýþýndaydý þu tayyip denilen adam geldi ortalýk karardý bozardý..yani bu kadarýda pes doðrusu...þimdi birileride çýkar askeri darbeleride tayyip yaptý derse hiç þaþýrmam...haa darbe demiþken..darbeyle gelip cumhurbaþkanlýðý koltuðuna yayýla yayýla oturmuþ olan kenan paþaya ses çýkaramayanlar halkýn oylarýyla gelmiþ olanlara neden acaba bu kadar tepki ve ötesi bir hýrçýnlýk...sezerin görünen koltuk býrakmanýn altýnda binlerce koltuðundan olacaklarýn baðýrtýlarýmý..devir sauna devri..hamamda tasta deyiþiyor,deyiþmeyen toplar tasýný taraðýný..
CÝMBOMLU
Bu ülkenin sectiði bir hükümeti yok saymanýz belli baþlý bir hata olarak görüyorum.neredeyse meclisin 3 te 2 sini oluþturan bu çoðunluða neden bu kadar tepkilisiniz anlamýyorum.Doðruyu konuþmak gerekirse millet açkarnýný doyuramaz haldeydi bu hükümet sayesinde karnýný doyurur hale geldi.CHP namý diyar bay Deniz Baykal boþuna konuþtu hep Atatürkçü görüþ diye nitelendirdiði konuþmalarý Atatürkçülükle alakasý yok kendisi büyük bir fiyaskoya uðrayacaðý için napsýn her tarafa saldýrgan tavýrlar sergiliyor.Deðil Baþbakan sen bakan bile olamazsýn sayýn baykal. yüce Atatürk ü kendi oyunlarýna alet etme o vatanýmýzýn baþmimarýdýr.Az yürek az vicdan varsa Yüce Atatürk ün adýný bile anma.Sen Atatürk ün kurduðu o büyük partiye yakýþmýyorsun.Hem yaþlandýn sen artýk köþene çekilmelisin bence
Saygýlarýmla!!!
kardeþ çene yorma bu kafalar kendi partilerinin toplantýsýný kendi partililerine kapatarak seçim yapan insanlarý sever. sandalye kafada kýrýlmadan iþ çýkmaz.
not: ya bu kredi kartýný silah zoru ile kullanýyo bu insanlar.
devlet bankasý yüzde 2-3 faiz veriken sen yüzde yüz verene yatýrýrsan devlet ne yapsýn
nato kafa nato mermer ha tayyip bey için bu zihniyet diyen kim onunla oturup konuþtuda zihniyetini biliyo tayyip bey ençok dediði þey bu ülkede hiç birþey hiç bir parti veya kurumun tekelinde olamaz.
tayyip bey laikliðini veya atatürkçülüðünü nasýl göstersin .
yargýtay þehitlerimizin cenazesinde onu yuhlamak cürretini gösteren o insan müsfettelerinin bu vatan için yaptýklarýný merak ediyorum maaþlarýda tahminen 3-4 milyar bide yazýk yazýk ya üzülmemek elde deyil atamýzýn dediði ileri hep ileri lafý ilerici geriler yüzünden tc bu halde üzlüyorum bu ülke nereye gidiyor.
adamlar oyunu kullanma görevini yapmýþ çoðunluðu deyilde rivadaki tatilini kesememiþ beeeeeeeeeeeey efendiler oyunu kullansýn diye yýrtýnýyo madem seçimde nerdeydin sessiz çooooooooooðunluk yaðlý beeeeeeeeeeylerrrrrrrrrr (yuh onlara) seçim doðruyu yansýtmý yo demek nedemek ya tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh çene yorma bu yeni bölme tekniði atatürkçü o zihniyet bölemezsiniz yýrtýnsanýzda bölemezsiniz iyi þeyleri inþallah ileride göreceðiz rahmetlik ECEVÝT baþbakanken biz birdaha iktidar yüzü göremeyeceðiz ama bu ülke için bu kanunlar çýkacak demiþ bazý karalar can yaksada geleceðimizi kurtarýr tc borcunu ödeyemez borç için sýrada beklerken þimdi lazým olursa alýrýz diyecek duruma gelmedimi elbette bazý sýnavlardan geçeceðiz eski bölücülük þimdi atatürkçü yada o zihniyet demeye baþladý ya ço uzattým ama inanýn üzülmemek elde deyil adam ýn biri 350 ytl ile geçincem diye yýrtýnýyo zoruna gitmiyo sayýn lar 3- 5 milyar maaþ alýyo atatürkçü deyil atatürkçü diye uðraþýyo ha beyimiz (borsa) oynamasýnýda biliyor ... saygýlarýmla........
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri