Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Abdullah Gülün Cumhurbaþkaný adayý olmasý Kararýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
273. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

176 64.47%
  • Olumsuz

88 32.23%
  • Fikrim Yok

9 3.30%
Sayfa 6/17 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 ... SonSon
169 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Abdullah Gülün Cumhurbaþkaný adayý olmasý Kararýna Nasýl Bakýyorsunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kþilerin þahsýna yönelik hiç bir sözüm yoktur ancak siyasi ideolojileri atatürk cumhuriyetine tamamen tersbir tutum ve davranýþ içindedirler özde deðil sözde atatürkçü ve cumhuriyetçilerdir.bunlardan yana olanlar a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardýr her iktidarlarýn böyle adamlarý vardýr ve olacaktýr bunlar avantacý hampacýlardýr yalakalardýr.bunlar kör yatýp þaþý kalkanlardýr sade vatandaþýn neler çektiðini bilirlerde iþlerine gelmez millet inim inim inliyor be.insanlar açlýk ve sefalet altýnda yaþýyor 20 þer metre arayla caddeler ve sokaklar dilenciden geçilmiyor.bumu bunlarýn saðladýklarý adalet ve kalkýnma bunlarýn ideolojisi baþka ama amaçlarýna asla ve asla ulaþamýyacaklardýr.bu milletle bunlar düpedüz alay ediyorlar garip guraba diyeyalancýlarýn ampulleri çabuk söner.hiç þüpeniz olmasýn.saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olumlu olumlu bencede dis politiasi daha saglam oldugu icin TURKIYE'nin dis politikasinda olumlu adimlar atilir her sey hayirlisiyla lsun vatan ve milletimiz icin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

celalamca dan alıntı:
    a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardır her iktidarların böyle adamları vardır ve olacaktır bunlar avantacı hampacılardır yalakalardır.
    sen bu ülkenin %40 ından bahsediyosun değilmi yoksa benmi yanlış anladım.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence iyi oldu tmm güzel hiç değilse erdoan çıkmadı ya ben olacam diye ona şükür.işlerin bu ülkede daha çok başbakanda bittiğini ve gözlerin daha çok başbakanda olduğu için asıl başbakanın kim seçileceği bence konuşulmalıdır.çünkü sezer döneminde sezer ismini çok nadiren duydum.eğer abdullah gül de böyle olacaksa zaten birönemi yok.ha eğerki benim tahminime uygun yani hem solu hem sağı hemde diğer kesimleri güzel bir şekilde idare edebilecekse oyumu veririm.ama gidipte akp adına işler yapacaksa hurra diye ormanlarda gizli toplantılar yapıp ülke adına bilimum su altından kararlar alacaklarsa ben oyumu veremem.ama ilk gördüğümden beri iyi bir imajı olduğuna karar verdim ve bu düşüncemi uygulayacağı sanmıyorum

sonuç olarak vatana millete hayırlı olsn.bakalım daha ilk aday. diğer adaylar kim acaba belki deniz baykalda ister o koltuğu.belkide türkiyenin gruru CEM UZAN zuahahhahah

ondan sonra der heryere ben seçilince mazut bedava,ekmek su yol ücretsiz,ülkeyi satmak bedava,türkler gidecek ermeniler gelecek die saçma sapan bilimum şeyler ortaya atardı valla

NOT:kusura bakmayın biraz dalgaya aldım ama türkiyenin acı gerçekleri bunlar.ve mesajımda eğer kusur varsa affola çünkü bu siyaset işinde yeniyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence akp den hiçbir kişi cumhurbaşkanlığı makamına layık değildir ...çünki zihniyetleri politikaları ve düşünüşleri şeriatçı laiklik ve atatürk karşıtı ve ayrıça bunların hepsi beyni yıkanmış kendilerini şeyhlere ve fetullah gülene teslim etmiş kuklalardan bu ülkiye hayır gelmeyeceği gibi şu 4 sene zarfında birçok zararlarıda olmuştur....ülke kaosa sürüklenmiş terör artmış işsizlik artmış tarikatlar çoğalmış vatan toprağı araplar ve tarikatlar arasında miras gibi paylaşılmış iktidara gelirken verdikleri sözlerin hiçbirisini yapmamışlar ...kendi inanış ve görüşe sahip olan kendi tarafı insanlar işe yerleştirilirken diğerleri işsiz kalmış....ab ye gireceğiz türkiyenin şerefini iki paralik etmişler ....avrupa gazetelerinde türkiye ab nin arka kapısından girmeye çalışan bir fare olarak tanımlanmış işte türkiyenin haysiyeti şerefi ve avrupalı gözünde pisbir fare olmaya kadar düşmüş...atatürkün bir türk dünyaya bedeldir olarak bıraktığı türkiye bir türk dünya gözünde beşpara etmez olarak aşağılanmıştır türkiye...bütün bunlar türkiyeye böyle bir iktidar ve bunların seçtiği cumhurbaşkanının yakışmayacığını göstermektedir...slmlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son derece olumlu bakýyorum. sadece sayýn gül 'ün deðil , Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin seçtiði ( anayasa 'nýn amir hükümlerine ve tarifine uygun ) herhangi bir kiþinin cumhurbaþkanlýðýna olumlu bakarým.

çünkü o meclisteki vekiller ,benim vekillerimdir . benim- onun -milletin oyu ile oraya gittiler. anayasa öyle diyorsa öyle olacak. o meclisten bir vekili ( cumhurbaþkanlýðý için ) beðenmemek -hor ve hakir görmek tam anlamýyla " milleti hor ve hakir görmektir. "

hani hakimiyet kayýtsýz þartsýz milletindi , hani ( anayasa maddesidir ) millet bu hakimiyeti kendi hür iradesiyle seçtiði vekiller eliyle kullanýrdý ?

son 3-4 aydýr özellikle ana muhalefet partisinin ( sayýn baþbakan hakkýnda ) yürüttüðü ve sayýn baþbakanýn eþinin bile dahil edildiði son derece yakýþýksýz - saldýrgan politika , kendilerini bitirmiþtir.

ana muhalefet partisi , bu politikasý ile aslýnda kendi istikbalini de tüketmiþtir. þöyle ki :

eðer sayýn baþbakan cumhurbaþkaný olsaydý , ak partide mutlak bir liderlik savaþý olacak , bu liderlik savaþý ve ( ak parti seçmeninin gözünde ) sayýn baþbakanýn partinin baþýnda olmamasý sebebiyle ak partinin oylarý çok büyük oranda düþecekti.

fakat ana muhalefet partisinin sayýn lideri bu olayda son derece büyük ve tarihi bir hata yaptý , bu hatasýný sonbaharda yapýlacak olan milletvekili genel seçimlerinde partisi ( birkez daha hezimete uðrayarak ) görecektir.

bu süreçte gösterdiði serinkanlý ve devlet adamýna yakýþýr tutumdan dolayý , sayýn baþbakanýn ve dolayýsýyla ak parti 'nin ( yaþanan fukaralýk -geçim sýkýntýsý -iþsizliðe raðmen ) popularitesi önemli ölçüde arttý ve daha da artacaktýr.

sonuç olarak rahatlýkla þimdiden ilan edilebilir ki : kasým 2007 milletvekili genel seçimlerinde ( sayýn baykal 'ýn sayesinde ) ak parti 2. kez tek baþýna iktidardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý celalamca Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kþilerin þahsýna yönelik hiç bir sözüm yoktur ancak siyasi ideolojileri atatürk cumhuriyetine tamamen tersbir tutum ve davranýþ içindedirler özde deðil sözde atatürkçü ve cumhuriyetçilerdir.bunlardan yana olanlar a.k.p.yi destekliyenler bireli balda ve kaymakta olanlardýr her iktidarlarýn böyle adamlarý vardýr ve olacaktýr bunlar avantacý hampacýlardýr yalakalardýr.bunlar kör yatýp þaþý kalkanlardýr sade vatandaþýn neler çektiðini bilirlerde iþlerine gelmez millet inim inim inliyor be.insanlar açlýk ve sefalet altýnda yaþýyor 20 þer metre arayla caddeler ve sokaklar dilenciden geçilmiyor.bumu bunlarýn saðladýklarý adalet ve kalkýnma bunlarýn ideolojisi baþka ama amaçlarýna asla ve asla ulaþamýyacaklardýr.bu milletle bunlar düpedüz alay ediyorlar garip guraba diyeyalancýlarýn ampulleri çabuk söner.hiç þüpeniz olmasýn.saygýlarýmla.
    bu ülkeyi bu hale bunlar getirmedi senin gibi atatürkünarkasýna sýgýnýp ülkeyi yiyenlerdir ayrýca akp yi destekleyenlere yaptýgýn hakaretleri sana iyade ediyorum akp ye laf söyleye bilirsin ancak ona oy verenlere böyle hakaret etmeye hakkýn yok lütfen medeni olalým
    Konu ali gel tarafýndan (25-04-2007 Saat 03:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

celalamca yerden göğe kadar haklısın görüşlerine katılıyorum...sen birazını yazmışsın daha anlatacak çok şey var oysaki....yazından dolayı teşekkürler ve selamlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rose Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence akp den hiçbir kiþi cumhurbaþkanlýðý makamýna layýk deðildir ...çünki zihniyetleri politikalarý ve düþünüþleri þeriatçý laiklik ve atatürk karþýtý ve ayrýça bunlarýn hepsi beyni yýkanmýþ kendilerini þeyhlere ve fetullah gülene teslim etmiþ kuklalardan bu ülkiye hayýr gelmeyeceði gibi þu 4 sene zarfýnda birçok zararlarýda olmuþtur....ülke kaosa sürüklenmiþ terör artmýþ iþsizlik artmýþ tarikatlar çoðalmýþ vatan topraðý araplar ve tarikatlar arasýnda miras gibi paylaþýlmýþ iktidara gelirken verdikleri sözlerin hiçbirisini yapmamýþlar ...kendi inanýþ ve görüþe sahip olan kendi tarafý insanlar iþe yerleþtirilirken diðerleri iþsiz kalmýþ....ab ye gireceðiz türkiyenin þerefini iki paralik etmiþler ....avrupa gazetelerinde türkiye ab nin arka kapýsýndan girmeye çalýþan bir fare olarak tanýmlanmýþ iþte türkiyenin haysiyeti þerefi ve avrupalý gözünde pisbir fare olmaya kadar düþmüþ...atatürkün bir türk dünyaya bedeldir olarak býraktýðý türkiye bir türk dünya gözünde beþpara etmez olarak aþaðýlanmýþtýr türkiye...bütün bunlar türkiyeye böyle bir iktidar ve bunlarýn seçtiði cumhurbaþkanýnýn yakýþmayacýðýný göstermektedir...slmlar...

sayýn kardeþim.. sizinle biz farklý bir ülkede yaþýyoruz galiba.

sizin fikirlerinize saygý duyarým ama þu yazdýklarýnýz tamamen asýlsýz ve eleþtiriden uzak ve hakaret mahiyetinde görünüyor.

4,5 yýldýr hükümette olan ak partinin hangi þeriatçý uygulamasýný gördünüz ?

bu dönemde Türk milleti ve devleti býrakýn beþ paralýk olmayý , dünyada itibarý artan bir devlet ve millet oldu.

hükümetin özellikle gelir daðýlýmýndaki bozukluk - iþsizlik -fakirlik konusunda baþarýsýz olduðunu söylerseniz son derece doðrudur.

fakat hiçbir gerçekliði olmayan ve tamamen sizin ideolojik görüþünüze dayanan bu yazýnýzýn hiçbir geçerliliði yoktur. zaten milletin büyük çoðunluðu da sizin gibi düþünmüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý celalamca Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben bir memur emeklisiyim , son derece güç þartlarda yaþýyorum , bir elim yaðda-balda da deðil .. hayatýmda hiç kimseye yalakalýk yapmadým ve ak partiyi destekliyorum.

sizin gibi beðenmediðim bir partiyi destekleyenlere de bu derece çirkin yakýþtýrmalarda da bulunmam. çünkü hangi partiden - inançtan olursa olsun bütün türk milletini ( siz de dahil ) kardeþim olarak görürüm.

umarým yukarýda yazdýðýnýz yazýyý düzeltirsiniz. çünkü hiç yakýþýk almýyor ..

Sayfa 6/17 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri