Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: d-smart almanın faydaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne desek boş bırakın alsınlar 1 seneye kadar sansui gibi kokusu çıkar....en iyisi herkes bildiği gibi yapsın...herkoyun kendi bacağından asılır demişler....şu sıralarda en sağlamı bence dijitürk 2010 a kadarda lig tv elinde...lig tv elinde olduğu sürece sağlam olmaya devam edecektir buna mecbur....alın bir dijitürk zararın neresinden dönülsw kardır...2010 a kadar gönül rahatlığıyla izleyin...dt bence kolaykolay lig tv yi kşmseye kaptırmaz çünki tüm kanallarına köklü büyük yatırımlar yapmış...hazirana kadar 10 yenikanal daha geliyormuş ...disney+1 , playhouse ,paramont comedy , tnt, cinemax,discovery travel,sci-fi,axn .......slmlar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-smart cihazlarında ethernet girişi yok.Sadece telefon hattı girişi var,cihazlarda bu tip cihazlara share desteği beklemeyin
    cihazda eternet girişi var cihaza bakmadana kullanmadan denemeden nasılda ön yargılı yazıyorsunuz pes

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rose Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne desek boş bırakın alsınlar 1 seneye kadar sansui gibi kokusu çıkar....en iyisi herkes bildiği gibi yapsın...herkoyun kendi bacağından asılır demişler....şu sıralarda en sağlamı bence dijitürk 2010 a kadarda lig tv elinde...lig tv elinde olduğu sürece sağlam olmaya devam edecektir buna mecbur....alın bir dijitürk zararın neresinden dönülsw kardır...2010 a kadar gönül rahatlığıyla izleyin...dt bence kolaykolay lig tv yi kşmseye kaptırmaz çünki tüm kanallarına köklü büyük yatırımlar yapmış...hazirana kadar 10 yenikanal daha geliyormuş ...disney+1 , playhouse ,paramont comedy , tnt, cinemax,discovery travel,sci-fi,axn .......slmlar...
    reklamı bırakalım arkadaş belliki sende bi d-smart anti patisi var ama bırak herkes kararını verecek nitelikte burdaki insanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 06MasteR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana sen esnafmışsın gibi geldi çünkü öyle bi anlatıyosunki d-smartı karalıyosun kendi sattıgın cıhazı övüyosun
    1 kulandıgın cıhaz triple dragon aldıgın cihaza uymuyor
    2 cıhazını övüyorsun karalama yapıyorsun
    3 ha bende d-smart alma taraftarı degilim sistem yanlış cihazlarında sorun var
    200 kanalı geçmiyormuş hotbırd ekleyemiyormuşun falan filan
    yenı yazılımla hordbırdtekı sorun gıderıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart iyi midir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkez bir sürü yorum yapmış ama şimdi bunları iyi okuyun

DT diyorsunuz lig tv diyorsunuz kime ne faydası war adamlar topunu oynuyor
    gündüz sahalarda gece evde golünü atıyor bunlar yetmezmiş gibi gece kuluplerinden çıkmıyorlar

peki benim güzel yurdumun insanı ne yapıyor maç için arkadaşıyla arasını açıyor
    boş yere boğazını patlatıyor ve dahası kendi cebinden çıkan paranın bir hiç uğruna gittiğinden haberi yok

şimdi diyeceksiniz ki bu bir zevk futbol izlenir hayır arkadaşım bence kendin oynamadıktan sonra hiç bir anlamı yok çünkü geriye baktığınızda koskoca bir hiç görebilirsiniz

şimdi belki şunu düşüneceksiniz futbola düşman birisi (!!!)
    hayır ilgisi yok sadece ülkemizdeki genç beyinleri her defasında bir olay bulup meşgul etmeyi başarmalarını kaldıramıyorum ülke sorunlarını kimse görmezden geliyor.

şu anda D Smart diye bir karın ağrısı çıktı ortaya adamlar yarın öbürgün basar parayı alır süper lig maçlarının yayın hakkını millet bu defa bu yöne doğru gitmeye başlar ama bilmez ki piyasada dönen üçkağıtın kazığın ne derece büyük olduğunu?

şimdi burada bunları neden mi yazıyorum? çünkü bizim çok zeki insanlara ihtiyacımız var genç beyinlerin yıpranması böyle boş uğraşlarla kaybolup gitmesi hiç hoşuma gitmiyor

lütfen bu adamların tuzağını düşmeyin alın evinize uygun fiyata bir uydu receiver bakın bir kaç filme biraz müzik dinleyin ailenizle hoş vakit geçirin ve lütfen paranızın kıymetini bilin çünkü ileriki seneler içinde çok ihtiyacımız olacak
    (biraz gözümüzü açalım artık!!!)

saygılar sunarım iyi seyirler dilerim
    Elbet bir bildiği var bu çocukların
    Kolay değil öyle genç ölmek
    Yeşil bir yaprak gibi yüreği
    Koparıp ateşe atmak
    Pek öyle kolay değil
    Hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey
    Her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da
    Yalnız bir bahar çiçeklenir
    A benim gülüm!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Salem Counter yazınızı okudum
    teşekkür ederim çok beğendim
    bende çevremi bunları anlatmaya çalışıyorum
    çoğu zaman aldığım cevap ''haklısın ,ama bizim de bu zevkimiz var ,onuda kısıtlarsak ne kalacak ''gibi laflar oluyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten 2010 kadar lig tv dıgıturkte kalmaya devam edecek yazılı açıklama bu d smart ta maçları almadan ilgi uyandırmaz bence düsünsenize maçları alınca kanalın ismini ne koyacak smart maç + maçlar türsat üzerinden verilirse serveri yabancı olan forumlar *** ve yazılımları vermeye kalkar bence mantık yok yani 2010 akdar baya uğraşacaklar kolay gele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten 2010 kadar lig tv dıgıturkte kalmaya devam edecek yazılı açıklama bu d smart ta maçları almadan ilgi uyandırmaz bence düsünsenize maçları alınca kanalın ismini ne koyacak smart maç + maçlar türsat üzerinden verilirse serveri yabancı olan forumlar *** ve yazılımları vermeye kalkar bence mantık yok yani 2010 akdar baya uğraşacaklar kolay gele
    DSMART Paketinin hiç bir artısı yok bence boşa emek veriyorlar belli birsüre sonra nereye kadar bedava izletecekler kanalları digiturk oturmuş bir platform.Dsmart diyorki inter aktif kanal olacak iyide bu nasıl olacak telefonun baglanması gerekmiyormu bunun için anlamıyorum eve fatura gelmeyecek diyor özelliklere bakılınca bana göre gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DSMART Paketinin hiç bir artısı yok bence boşa emek veriyorlar belli birsüre sonra nereye kadar bedava izletecekler kanalları digiturk oturmuş bir platform.Dsmart diyorki inter aktif kanal olacak iyide bu nasıl olacak telefonun baglanması gerekmiyormu bunun için anlamıyorum eve fatura gelmeyecek diyor özelliklere bakılınca bana göre gelir
    bencede gelecek cihazın arkasında tlf girişi ve enternet girişi var ben aldım satmak için çok kolay kurulu dyorlar neresi kolay ben 3 saat ugraştım zor çözdüm hele hele bi müşteriye satarsak o müşi her gün gelir ayar yapmaya ugraşmaya deymez almaya hiç hiç deymez benim kanaatım 5 uruş bile etmez bence elimizdeki cihazların kıymetini bilelim saygılar

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri