Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
56 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: d-smart almanın faydaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu d-smart cihazı hepinizin bildiği gibi kalite bir cihaz sadece yazılım sorunları var..onların hepsini bizim vereceğimiz tavsiyeler üzerinde düzeltmeye çalışıyorlar...şimdiye kadar 6 adet yeni yazılım yaptılar...merak etmeyin çalışıyorlar...istediğimiz düzeye gelecek..arkadaki ethernet girişi...iddia ve at yarışlarını kumandadan oynamak için...yani fatura gelmeyecek...d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak yani paralı...konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...bende bir servisim d-smart ve normal uydu receiverları ilgili..kanallarına gelince.şu anda açık yayınlannan kanallar yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...yaklaşık 40 a yakın kanalı var ...digiturkle sakın kıyaslamayın...bu farklı ve daha avantajlı bu olmasa digiturk turk halkını daha da sömürecekti unutmayın...tekel iyi bir şey değil rekabet halkın yararınadır...digiturk te kampanyalar bitmeyecek ve daha da yeni arayışlara gidecekler..tabi ki d-smart ta...bunlar kötü bir şey değil..siz sadece bekleyin görün.....discovery leri d-smart satın aldı 3 tane var animal planette öyle..şimdi travel gelecek..NICKELEDEON u da aldılar...d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..sizde d smartın nasıl olması gerektiğini istiyorsanız onlara mail atabilirsiniz....merak etmeyin ilgileniyorlar...bence cihazın tek kusuru emu olmayacak...ama modüllerle halledebilirsiniz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercan111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu d-smart cihazı hepinizin bildiği gibi kalite bir cihaz sadece yazılım sorunları var..onların hepsini bizim vereceğimiz tavsiyeler üzerinde düzeltmeye çalışıyorlar...şimdiye kadar 6 adet yeni yazılım yaptılar...merak etmeyin çalışıyorlar...istediğimiz düzeye gelecek..arkadaki ethernet girişi...iddia ve at yarışlarını kumandadan oynamak için...yani fatura gelmeyecek...d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak yani paralı...konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...bende bir servisim d-smart ve normal uydu receiverları ilgili..kanallarına gelince.şu anda açık yayınlannan kanallar yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...yaklaşık 40 a yakın kanalı var ...digiturkle sakın kıyaslamayın...bu farklı ve daha avantajlı bu olmasa digiturk turk halkını daha da sömürecekti unutmayın...tekel iyi bir şey değil rekabet halkın yararınadır...digiturk te kampanyalar bitmeyecek ve daha da yeni arayışlara gidecekler..tabi ki d-smart ta...bunlar kötü bir şey değil..siz sadece bekleyin görün.....discovery leri d-smart satın aldı 3 tane var animal planette öyle..şimdi travel gelecek..NICKELEDEON u da aldılar...d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..sizde d smartın nasıl olması gerektiğini istiyorsanız onlara mail atabilirsiniz....merak etmeyin ilgileniyorlar...bence cihazın tek kusuru emu olmayacak...ama modüllerle halledebilirsiniz....
    Arkadaşım reklamlarında bir kere ödeyin bir daha ücret yok diyorlar her ay fatura gelmeyecek diyorlar peki bu izledigin kadar ode nasıl oluyor muhtemelen izlenen kanalların hepisi izledigin kadar ode kapsamında olacak ve benim gibi vaktinin cogunu tv başında geciren birisine bence avantajı yok kontr alır gibi izleyecegimiz kanallara ücret ödeyecegiz aylık gelmeyecekte günlük peki 10 kanal izleyecem mantık olarak 10 kanalın hepisine ayrı ayrımı ücret ödeyecegiz hani şayet öyle ise hani nerde avantaj bu haliyle aylık ödemeden daha fazla ücret odemiş olacagız bence beklemek lazım d smart biraz daha yerleşmeli ne yapacaklarını göremeden avantaj yada dezavantaj dan bahsetmemekdogru olmaz beklemek ve göremek sonra bunları konusmak lazım en önemlisi emu yok cihazlarda modul iş yapmaz bence saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi dijitürk d smartta birçok konu belirsiz durumda durum böyle olunce bintürli olumlu ve olumsuz fikir önre sürülüyor ben bile olumsuz düşünüyorum...herşeyin açık olduğu oturmuş kanalların var olduğu ligtv gibi herkesin sevgilisi kanal başta olmak üzere her yaşa ve her düşünce
    ye hitap eden üye olmakla akıllılık ettim diye bileceğin dijital düzenek dijitürk bence...ben 7 yıldır üyeyim memnunum bir kaç aylığına deneyim diye üye oldum birdaha bırakamadım....slmlar..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercan111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stediğimiz düzeye gelecek..d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak ..konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...şimdi travel gelecek..d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..
    İyide farkettinizmi ne kadar cek,cak kullanmışsınız.Yani biz burda tekrar dilbilgisi öğrenmiyoruz.Gelecek zaman fillileri değil dersimiz,Şimdiki zaman,geldi,verildi,çıktı.

Bu platform kurulduğundan beri öğrendiğim:

Belirsiz (-miş'li) Geçmiş Zaman Kipi
    Eylemlerin sözden önce yapıldığını bildirir ancak, kesinlik olmayabilir. Söyleyen kendisi tanık olmamış, başkasından işitmiştir. Bu kip masallara yakışır.
    Fiillerde bulunan "-muş, -mış, -miş, -müş, ekleri -miş'li geçmiş zamanı belirtirler.→ Smart Paketine HBO Geliyormuş.

Gelecek Zaman Kipi

Eylem ile anlatımdan sonra yapılacağını bildiren zamandır
    Örnisco Civil. TR olacak.
    Gelecek zaman kipinin ses uyumuna göre "-acak, -ecek" tır

Bknz:Vikipedia

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mavi renk içinde yer alan bilgileri d-smart müşteri hizmetlerinden mi aldınız? yoksa kendi tahminleriniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldıı muhalefet de iyisiniz..anlamadığınız şeyler var ama yakında anlayacaksınız...ama şimdiden negatif yaklaşmayın....parasız discovery i nerde seyrediyorsunuz ?..bende öğreneyimde...animal planet şifresiz hangi uyduda?..bunları bedava seyrediyorsunuz daha ne istiyorsunuz..unutmayın düne kadar bunları çözmek için az uğraşmadık...bilmeden yorum yapmayın..paralı olanlar sadece d.g deki gibi sinema salonları...birde ******ler....şu anda ******lerde bedava..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldıı muhalefet de iyisiniz..anlamadığınız şeyler var ama yakında anlayacaksınız...ama şimdiden negatif yaklaşmayın....parasız discovery i nerde seyrediyorsunuz ?..bende öğreneyimde...animal planet şifresiz hangi uyduda?..bunları bedava seyrediyorsunuz daha ne istiyorsunuz..unutmayın düne kadar bunları çözmek için az uğraşmadık...bilmeden yorum yapmayın..paralı olanlar sadece d.g deki gibi sinema salonları...birde ******ler....şu anda ******lerde bedava..
    D+ paketinde hem astrada hemde Hispasatta disco,NG,Animal Planet vb seyrediyorum hemde 300 YTL vermeden sadece Manü 9713 *** düzenleme Nagra 116.sıraya güncel keyi girerek.Sen Multi nasıl seyrediyorsun,Premiere nasıl seyrediyorsun,Cabo,absat,Srg,PG,PB(Hustler) nasıl seyrediyorsun.******??? yahu bende 10 ***** 4 ****** bir okadarda ara beni boya beni kanalı mevcut.Hemde saat 00:00 beklemeden canımın istediği anda hemde full ******teki gibi arkadan çekimlerle oynayan heriflerin kıllı kı... değil,full.
    Bana discoyu kimse anlatmasın disco eski disko değil sanayi sitesi sanki.Araba,motorsiklet tamiri başka ne var?National seyredinde belgesel ne imiş görün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D+ paketinde hem astrada hemde Hispasatta disco,NG,Animal Planet vb seyrediyorum hemde 300 YTL vermeden sadece Manü 9713 *** düzenleme Nagra 116.sıraya güncel keyi girerek.Sen Multi nasıl seyrediyorsun,Premiere nasıl seyrediyorsun,Cabo,absat,Srg,PG,PB(Hustler) nasıl seyrediyorsun.******??? yahu bende 10 ***** 4 ****** bir okadarda ara beni boya beni kanalı mevcut.Hemde saat 00:00 beklemeden canımın istediği anda hemde full ******teki gibi arkadan çekimlerle oynayan heriflerin kıllı kı... değil,full.
    Bana discoyu kimse anlatmasın disco eski disko değil sanayi sitesi sanki.Araba,motorsiklet tamiri başka ne var?National seyredinde belgesel ne imiş görün.
    Tamamen sana katılıyorum kardeşim.Bende üç çanak var.Türksat,Hotbird ve sirus (aynı çanakta) ve Hispasat Dört tane uydu seyrediyorum, cihazım Kaon (12 01 A5 ve 16 00 A1) seyredemediğim hiç bir şey yok.Aslı Humax olan cihazla uyduruk bir kaç kanala 330 ytl vererek üstelik sonunun ne olduğu belli olmıyacak bir sisteme giremem.Hiç kimse kusura bakmasın At'tan inip eşşek'e binemem.
    Konu kucer06 tarafından (22-05-2007 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 değil 3 discovery var...animal planette tabiki...295 ytl cihazın fiyatı kanalların değil .sanki sizler kaça aldınız cihazlarınızı ..hayır turksatta belgesel olması kötüyse size hak verecem...şampiyonlar ligi şifrelenince görücem sizleri..tüm dünyada şifreli bizde açık tı ..ama şifrelenecek..avrupa kupa maçları da öyle ....bu cihaz elinizdeki cihazlardan daha kaliteli olduğunu biliyorsunuz değilmi?...neysee..yazdıklarımı önümüzdeki günlerde bir daha okuyun..değerlendirin...saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 değil 3 discovery var...animal planette tabiki...295 ytl cihazın fiyatı kanalların değil .sanki sizler kaça aldınız cihazlarınızı ..hayır turksatta belgesel olması kötüyse size hak verecem...şampiyonlar ligi şifrelenince görücem sizleri..tüm dünyada şifreli bizde açık tı ..ama şifrelenecek..avrupa kupa maçları da öyle ....bu cihaz elinizdeki cihazlardan daha kaliteli olduğunu biliyorsunuz değilmi?...neysee..yazdıklarımı önümüzdeki günlerde bir daha okuyun..değerlendirin...saygılar...
    Bu kadar savunduğuna göre mutlaka sana göre geçerli bir nedeni vardır. Ama bana göre bu olayın hiç bir çekici yönü yok.O cihazın kaliteli olduğunu söylemekle aslında başka hiç bir cihaz görmediğini bilmediğini itiraf ediyorsun ona gelene kadar ne cihazlar var bir araştır istersen öyle konuş.Burada sana cihaz adı vermiyecem ama böyle söylemekle çok komik oluyorsun.İleriki günlerde Diğital Necati'yi göreceğiz kimleri ağlatacak veya bağırtacak.Ama bakıyorum forumda bazıları şimdiden Diğital Necati olmuş bile.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri