Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
56 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: d-smart almanın faydaları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D+ paketinde hem astrada hemde Hispasatta disco,NG,Animal Planet vb seyrediyorum hemde 300 YTL vermeden sadece Manü 9713 *** düzenleme Nagra 116.sıraya güncel keyi girerek.Sen Multi nasıl seyrediyorsun,Premiere nasıl seyrediyorsun,Cabo,absat,Srg,PG,PB(Hustler) nasıl seyrediyorsun.******??? yahu bende 10 ***** 4 ****** bir okadarda ara beni boya beni kanalı mevcut.Hemde saat 00:00 beklemeden canımın istediği anda hemde full ******teki gibi arkadan çekimlerle oynayan heriflerin kıllı kı... değil,full.
    Bana discoyu kimse anlatmasın disco eski disko değil sanayi sitesi sanki.Araba,motorsiklet tamiri başka ne var?National seyredinde belgesel ne imiş görün.
    Tamamen sana katılıyorum kardeşim.Bende üç çanak var.Türksat,Hotbird ve sirus (aynı çanakta) ve Hispasat Dört tane uydu seyrediyorum, cihazım Kaon (12 01 A5 ve 16 00 A1) seyredemediğim hiç bir şey yok.Aslı Humax olan cihazla uyduruk bir kaç kanala 330 ytl vererek üstelik sonunun ne olduğu belli olmıyacak bir sisteme giremem.Hiç kimse kusura bakmasın At'tan inip eşşek'e binemem.
    Konu kucer06 tarafından (22-05-2007 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri