Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/19 İlkİlk ... 678910111213141516171819 SonSon
186 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Kaon (stream) Tps Auto BİN Yazilimlari (04.05.2007)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16,c0,91 yazılımını cihaza attım fakat usuhanın üzerindeyken yeşil ekran olup kalıyor kapanıp açılma sorun hala devam ediyo cihazı açıp kapatıyorum ancak öyle düzeliyo çok önemli bir sorun değil fakat ustaların bilgisi olsun diye yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadasım bende az once yukledım 12 01 a5 eskısı yapıyodu kapanma buda yaptı dedıgın gıbı sorun degıl ama arkadasların bılgısıne olsun (yaradana emanetsınız) ...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadasım bende az once yukledım 12 01 a5 eskısı yapıyodu kapanma buda yaptı dedıgın gıbı sorun degıl ama arkadasların bılgısıne olsun (yaradana emanetsınız) ...!
    arkadaşlar yazılımları deneyıp verdim ben öyle sorunla karşılaşmadım ama olabilir bır daha bakıyorum uyarılarınız için teşekkürler...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmm memedım gardas ekranda 4 fılan yazıyo sankı standbay dan kapatıp acmısın gıbı oluyo olay bu kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar , stream yazılım üzerine tekrar stream yüklersek, cihaz resetleniyormu acaba? kanal tablosu kayboluyoırmu? bilgisi olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16.80.91 yazılımı yükledim cihaz kendi kendine kapanıp açılıyo ne yapmam lazım emeği geçenlere teşekkür ederim
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    16.80.91 yazılımı yükledim cihaz kendi kendine kapanıp açılıyo ne yapmam lazım emeği geçenlere teşekkür ederim
    aynı sorun bendede vardı arkadaş ama ben resetledim bir iki defa sonra uyan yazılımı attım sorunsuz calıştı tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olesker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acılıp kapanma sorunu olanlar ilk kuru kafa BL2.19v4 yukleyıp cıhazı resetleyıp uygun hwlı yazılımı yuklesınle sorun olmayacaktır..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar elımde 16 00 a1 cıhaz var ben buna 16 80 91 stream yazılım attım yazılım ok yanlız kanal lıstesı atamıyorum ne yapmam gerek ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler MEMEDÝM

@+

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri