16.80.91 ı 16.00.a1 cihazıma yükledim sorunsuz açıyo ushaıda bekletiyom 2 sn içinde görüntü geliyo ellerinize sağlık teşekkürler..
16.80.91 ı 16.00.a1 cihazıma yükledim sorunsuz açıyo ushaıda bekletiyom 2 sn içinde görüntü geliyo ellerinize sağlık teşekkürler..
Darısı Goldmaster ın başına
Asla soyladiklariniz doru deyil...VERİLEN İRAN.DAN GELEN YAZILIMLAR DA SORUN VARDIR CİHAZLAR ACILIP KAPANIYOR KENDİ KENDİNE USHUAIA TV YE GELİP MULTİYE ZAPLAYINCA CİHAZLAR RESET CEKİYOR BU YÜZDEN YAZILIMLAR KALDIRILMIŞTIR KENDİ TARAFIMDAN EN SON VERİLEN YAZILIMLARI YÜKLEYİNİZ MEMEDİM ARKADAŞIMIZ VERMİŞTİR V.5.8.171 YAZILIMLARI SORUNSUZDUR
BURDAKİ LİNKTEN ALIP YÜKLEYE BİLİRSİNİZ
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.![]()
Sevgili PRINCEOFPERSIA Şu linke bir baksaniz iyi olur...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
neden benim javabimi vermediniz?
benim topikimi nadan kapali etdiniz?
MEMEDİM siz fagat yazilimlari Edit yapdiniz, agar oyle deyil, isbat ettinizi istiyorum?
AMA BEN ISBAT ETDIM...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu htagi tarafından (05-05-2007 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.
thanks a lot good job
Eline emeğine sağlık
Sunny 9060 DCI
S/W V01.00.03
H/W V1A.01.A5
hangisini yükleyeblirim
06/05/2007 stream çöktü mü
sevgili arkadaslar polemik yapmayın su an saat 16 26 hala calışıyor tüm paket 12 01 a5 sunny saygılarımla
arkadaşım senin iran kaon team dediğin siteden biraz anlasaydım sana daha net cevap verirdim. yazılım editlemesi işimne gelince bin uzantılı yazılımı editlmek o kadarda zor değil bu özellik size has değil.
ama bizim yazılımımız diyorsanız o kadar editlemeyi biliyorsanız editlenmemesi için şifre koymayıda bilirsiniz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri