Karnımdan hava çıkıyor
Daha önce forumumuzda bu başımdan geçen ilginç olayı paylaşmıştım, şimdi tekrar foruma yazarak sizlerle paylaşmak istedim.
Bir gün çalışmakta olduğum işyerinden iş çıkışı eve geldim. Üzerimdeki montu filan çıkardım, Allah bağışlasın o zaman dünya tatlısı 1 yaşlarındaki kızımı (Şimdi iki tane dünya tatlısı kazım var) kucağıma alarak sevmeye başladım. Daha iş elbiselerimi filan çıkarmamıştım. Odanın içinde bir tane top vardı bu topla birlikte kızımla oynuyorduk, birden kulağıma fısssss fısssssss diye sesler gelmeye başladı, bende hemen topun patladığını düşünerek topu incelemeye başladım. Topu çok dikkatli inceledim ama bir türlü toptan fıssss sesini duyamadım. Topu lavaboya götürdüm suyun altına tuttuktan sonra topun patlamdığını anladım tabi bu arada bu sesde kesildi. Oturma odasında koltuğun üzerine oturdum, üzerimdeki gömleği filan çıkarmaya başladım. Tam bu sırada o sesi yani fısss fısss seslerini duymaya başladım. Sağa sola baktım bir türlü hava çıkacak birşey göremedim. Ses tabi halen gelmeye devam ediyor kesik kesik. Ben üzerimde aramaya başladım, bir ara elimi karnımın üzerine koydum ve oda ne hayret edilcek şey fısss sesi kesildi. Elimi karnıma koyuyorum hava sesi kesiliyor elimi karnımdan çekiyorum hava sesi tekrar geri geliyor. Olayı çözemedim. Aynı işlemleri tekrar tekrar yaptım ve sonuç hiç değişmedi, Allah'ım ben aklımımı kaçırıyorum yoksa benim karnımdan havamı kaçıyor diye düşüncelere kapılmaya başladım. Bir türlü bu düşünceden kurtulamadığım gibi bütün belirtiler de beni haklı çıkarıyordu. Neyse benim içime bir korku düştü ve mutfakta akşam yemeğini hazırlayan hanıma acı acı seslendim Hanım çabuk yanıma gel bana birşeyler oluyor diye. Hanım ne oluyor diye acele acele yanıma geldi. Kendisine başımdan geçen ve halen devam etmekte olan bu durumu anlattım. Tuhaf karşıladı ama o da şahit oldu bu işe. Tekrar ben karnımı incelemeye başladım, bir türlü herhangi bir anormallik de göremiyorum. Tam bu sırada gömleğimin cebinden elimin tersine doğru sert bir cisim değdi. Bir hamleyle cebime elimi attım aaaa oda ne cebimde bir tane çakmak kalmış ve çakmak hava kaçırıyormuş. Her nasıl oluyorsa ben elimi karnıma koyduğum zaman çakmaktan hava çıkmıyor, elimi çektiğim an tekrar hava kaçıyor. Bu olayı bu kadar ucuz atlattığım için çok mutluydum ama hanıma müthiş madara olmuştuk. Oda gülmekten yerlere yatıyor, tabi oda derin bir oh çekti. Bizde böylelikle postu deldirmemiştik, bunun sevinci vardı üzerimizde. Bu olay bizim için çok ama çok tatlı bir anı olarak kaldı. Aile toplantılarında sık sık anlatılarak bir eğlence kaynağı oldu.
Yer imleri