Karnýmdan hava çýkýyor

Daha önce forumumuzda bu baþýmdan geçen ilginç olayý paylaþmýþtým, þimdi tekrar foruma yazarak sizlerle paylaþmak istedim.

Bir gün çalýþmakta olduðum iþyerinden iþ çýkýþý eve geldim. Üzerimdeki montu filan çýkardým, Allah baðýþlasýn o zaman dünya tatlýsý 1 yaþlarýndaki kýzýmý (Þimdi iki tane dünya tatlýsý kazým var) kucaðýma alarak sevmeye baþladým. Daha iþ elbiselerimi filan çýkarmamýþtým. Odanýn içinde bir tane top vardý bu topla birlikte kýzýmla oynuyorduk, birden kulaðýma fýsssss fýsssssss diye sesler gelmeye baþladý, bende hemen topun patladýðýný düþünerek topu incelemeye baþladým. Topu çok dikkatli inceledim ama bir türlü toptan fýssss sesini duyamadým. Topu lavaboya götürdüm suyun altýna tuttuktan sonra topun patlamdýðýný anladým tabi bu arada bu sesde kesildi. Oturma odasýnda koltuðun üzerine oturdum, üzerimdeki gömleði filan çýkarmaya baþladým. Tam bu sýrada o sesi yani fýsss fýsss seslerini duymaya baþladým. Saða sola baktým bir türlü hava çýkacak birþey göremedim. Ses tabi halen gelmeye devam ediyor kesik kesik. Ben üzerimde aramaya baþladým, bir ara elimi karnýmýn üzerine koydum ve oda ne hayret edilcek þey fýsss sesi kesildi. Elimi karnýma koyuyorum hava sesi kesiliyor elimi karnýmdan çekiyorum hava sesi tekrar geri geliyor. Olayý çözemedim. Ayný iþlemleri tekrar tekrar yaptým ve sonuç hiç deðiþmedi, Allah'ým ben aklýmýmý kaçýrýyorum yoksa benim karnýmdan havamý kaçýyor diye düþüncelere kapýlmaya baþladým. Bir türlü bu düþünceden kurtulamadýðým gibi bütün belirtiler de beni haklý çýkarýyordu. Neyse benim içime bir korku düþtü ve mutfakta akþam yemeðini hazýrlayan hanýma acý acý seslendim Haným çabuk yanýma gel bana birþeyler oluyor diye. Haným ne oluyor diye acele acele yanýma geldi. Kendisine baþýmdan geçen ve halen devam etmekte olan bu durumu anlattým. Tuhaf karþýladý ama o da þahit oldu bu iþe. Tekrar ben karnýmý incelemeye baþladým, bir türlü herhangi bir anormallik de göremiyorum. Tam bu sýrada gömleðimin cebinden elimin tersine doðru sert bir cisim deðdi. Bir hamleyle cebime elimi attým aaaa oda ne cebimde bir tane çakmak kalmýþ ve çakmak hava kaçýrýyormuþ. Her nasýl oluyorsa ben elimi karnýma koyduðum zaman çakmaktan hava çýkmýyor, elimi çektiðim an tekrar hava kaçýyor. Bu olayý bu kadar ucuz atlattýðým için çok mutluydum ama hanýma müthiþ madara olmuþtuk. Oda gülmekten yerlere yatýyor, tabi oda derin bir oh çekti. Bizde böylelikle postu deldirmemiþtik, bunun sevinci vardý üzerimizde. Bu olay bizim için çok ama çok tatlý bir aný olarak kaldý. Aile toplantýlarýnda sýk sýk anlatýlarak bir eðlence kaynaðý oldu.