Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sunny 7010 dcı yazılım atamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 sunny 7010 dcı yazılım atamıyorum

bu yeni yazılım kendi kendini güncellemeli olanı cihaza atamıyırum almıyor kuru kafa yı yükledim yine almıyor atmup atıyorum baglantı kuruldu diyor ama hemen kesiliyor başak bir yazılım atıyorum yani orjinalini yükleniyor arkadaşlar yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınızın bilgileri nelerdir en önemlisi hw si kaç yazarsanız daha çabuk yardım alırsınız kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci95 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yeni yazılım kendi kendini güncellemeli olanı cihaza atamıyırum almıyor kuru kafa yı yükledim yine almıyor atmup atıyorum baglantı kuruldu diyor ama hemen kesiliyor başak bir yazılım atıyorum yani orjinalini yükleniyor arkadaşlar yardım
    arkadaşım stream yazılımını yükleyeceksen kup 230 ile yükleyeceksin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın hw si 12 01 a5 yardım ederseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle cihazına kuru kafayı at sonra kup230 ep. ile yazılımı yükle d+ için kke softcamı yükle d+ok tps auto bide bunları dene alması lazım yazılımı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri