REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetten Alışveriş Sizce Guvenlimi?

Katılımcı sayısı
126. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Guvenli

53 42.06%
  • Hayır Guvenli Degil

50 39.68%
  • Hiç Yapmadım Fikrim Yok

23 18.25%
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İnternetten Alışveriş Sizce Guvenlimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer kredi kartı bilgileriyle ödeme yapıyorsan kesinlikle güvenli olmadığını söyleyebilirim. Hackerlar artık her haltı yapıyorlar. Bir hacker sitesinde internetten alışverişin güvenli olmadığını anlatan bir video vardı. Yakında sizlerle paylaşabilirim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde bir problem çıkmadı tabiiki bilinen yerden alırsan saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu ana kadar sorun yaşamadım ama güvenli olduğunuda sanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alacaginiz yere baglı ben yaklasık olarak 2 senedir hepsiburada.com da alıs veris yapıyorum herturlu ımkanında yararlanıyorum arıza veren urunu hemen deyıstırıyorlar ayakdıretmeden ben memlunum birde alıpsatıgım ikinci el olarak gittigidiyor var onlada su ana kadar hiç bir sorun yasamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kredi kartımı bu yüzden kapattım,hesabıma girip para çekildi aman dikkat edin derim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmam güvenceli dserler kendileri daha fazla kullanur
    yavv kardeşim 22 ci yüz yıldayız adamlar aya cıkıyor biz hala burada nette kıredi kardıyla alışveriş güvencelimi değilmi diye konuşuyoruzz
    vatan elden gidiyor yaaa
    Konu Nakkus tarafından (26-04-2007 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: lütfen polemik yaratacak mesajlar yazmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adres çubuğundaki http:// kısmının https:// olarak değiştiğinden emin olun ve güvenli bir virüs programı kullanın. Ben güvenli olduğunu düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güvenilir sitelerden yapılan alışveriş güvenlidir. bunlarda kredi kartını nasıl kullandıklarına bağlı. birçok kez alışveriş yaptım sistem gayet güzel çalışıyor. evden çıkmadan zaman harcamadan istediğini alabiliyorsun. beyenmezsen bozuk çıktığında paranı geri alabiliyorsun fakat genede dikkat. saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugüne kadar internetten hiç alışveriş yapmadım

bu konuda hiç bir fikrim yok
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

internett üzerinde çok arkadaşlarım var ama alışverişim yok bi ara ertex74 üstadla alışverişimiz oldu onada alış veriş denirse elimde halledemediğim 3 cihaz vardı kendisinden yardımda aldım gene olmayınca kargoya ver mehmet dedi bende kargoya verdim allah razı olsun tamir edip yolladı kendisine burdan saygılarımı sunuyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri