güzvensizlik hala önde.:49:
Evet Guvenli
Hayır Guvenli Degil
Hiç Yapmadım Fikrim Yok
güzvensizlik hala önde.:49:
hiç denemedim ama bence güvenilir siteden alışveriş yapılabilir
evet benimde güvencem yok okadar hırsızlık oluyo alışveriş etmem netten![]()
ben hic yapmadım yapmak niyetimde yok.her şeyi bu kadar sanallaştırmak insanları tenbellige alıştırıyor.biz her yenilige ve teknolojiye karşı degiliz fakat ölcülü ve bilincli kullanmayıp bazı kendini bilmez insanları iştahını kabartmayalım.bir şeyi kullanırken araştıma ve soruşturma aşamasını es gecip tenbellik yapmayalım.olabilir mümkündür yenilikleri kullanalım fakat düşünen insan olarak
Arkadaşlar internetten alışveriş yapmayanlar yapmış ve zarar görmüş gibi cevaplamamalı. Çünkü şahsi kanaatle objektif sonuç elde edilemez.
hiçbir zaman tam güvenlikten söz edilemez. önce alışveriş yaptığın site güvenilir olmalı sonra da bilgisayarın! sonrası Allah(C.C.) kerim. Ama internetten alışveriş bağımlılık yapıo. kredi kartımın limiti açılır açılmaz gerekli gereksiz herşeyi alıyorum. insan dayanamıyo. harca babam harca. Yani maaşımızla internet esnafını kalkındırıyoruz. Bu gidişle düğün parasını nasıl biriktirecez? Oooof Oof!
Ben alışveriş yapıyorum,firmaya göre güvenlilik bence değişir.
bence tanınmıyan siteler güvenlidegil ama en iyi güvenli olanı gittigidiyor.com'dur diyorum ben..
güvenli sitelerden alışveriş yaparsan ok.ama kart numarası falan veriyorsun senin pc'ne sızan biri bu bilgileri alıp kullanabilir.güvenli diyen arkadaşlara sesleniyorum:o kadar güvenliyse bazı bankalar neden tek kullanımlık kredi kartlarını müşterilerinin hizmetine sunuyorlar.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri