Evet Guvenli
Hayır Guvenli Degil
Hiç Yapmadım Fikrim Yok
Su ankı sisteme göre bence güvenli çünkü söyle anlatayım Kredi kartı numaraları direkt olarak bankaya geciyor sitenin yada serverin herhangi bir bölümünde depo edilmiyor. Nerden bildiğime gelince devsepet adlı bir alısveris sitesinde calısıyorum.
bazı siteler güvenilir bazıları güvenilir değil
Güvenli ya da güvensiz teknolojinin getirdiği yeniliklerden faydalanmak gerekir.
Hırsızın açamayacağı kapı yoktur. Kısmet olmayınca dayak bile yenmez.Her şey nasip. saygılar
arkadaşlar,bu güne kadar hiç netten alışveriş yapmadım ancak bir heykır arkadaşın dediğine göre sanal ortamda yazılım yoluyla gerçekleşmiyecek hiç bir şey yoktur diyor.her koruma ve şifrelemenin karşıt yazılımı her zaman mümkündür.artık değerlendirme sizlerin saygılar.
Genel olarak bakarsak kesinlikle güvenli değil.Ama alış veriş sitesi eğer kaliteli güvenilr bir site ise işin rengi değişir ozamn güvene biliriz.
Eğer kredi kartı bilgileriyle ödeme yapıyorsan kesinlikle güvenli olmadığını söyleyebilirim. Hackerlar artık her haltı yapıyorlar. Bir hacker sitesinde internetten alışverişin güvenli olmadığını anlatan bir video vardı. Yakında sizlerle paylaşabilirim....
şimdiye kadar yaptığım alışverişlerde bir problem çıkmadı tabiiki bilinen yerden alırsan saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri