REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Karı koca fıkraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Karı koca fıkraları

Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya
    dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir
    çiftliğin yanında geçerken
    koca,alaycı bir biçimde sorar: "Akrabaların mı?"
    Karısı "Evet" diye cevap verir ve ekler,
    Senin taraftan akrabalarım"

KELİME KAVGASI
    Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu...
    Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime Karısı
    yanıtladı: "Sebebi erkeklere herşeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır."
    Kocası karısına döndü ve sordu "Efendim?" DEDİ

YARADILIŞ
    Bir gün bir adam karısına sordu:"Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum."
    Karısı yanıtladı: "Açıklamama izin ver.Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah BENİ
    ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!"

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafa4221 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartışma münakaşaya
    dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir
    çiftliğin yanında geçerken
    koca,alaycı bir biçimde sorar: "Akrabaların mı?"
    Karısı "Evet" diye cevap verir ve ekler,
    Senin taraftan akrabalarım"

KELİME KAVGASI
    Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu...
    Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime Karısı
    yanıtladı: "Sebebi erkeklere herşeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır."
    Kocası karısına döndü ve sordu "Efendim?" DEDİ

YARADILIŞ
    Bir gün bir adam karısına sordu:"Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum."
    Karısı yanıtladı: "Açıklamama izin ver.Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah BENİ
    ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!"

bu fkra islami inanışa aykırıdır.yani biraz alaycı yaklaşım gibi.bunu editlersen çok daha iyi olur sanırım.maksat kırmak değil, doğruyu söylemek.fazla ayrıntıya girmek istemiyorum bu fkra hakkında.iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ne var bunda ben anlamadım neresi islama aykırı dogada oyle degilmi ALLAH ister eşler birbirinin gözüne cok güzel görünür dogrusu nerde yanlışlık var ben anlamadım aydınlatırsan sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence son fıkrada Allah salak yarattı kısmı biraz düşündürücü.Allah imseyi salak yaratmaz.salaklık göreceli ve biz insanların ortaya koyduğu bir kavram.
    yinede sen bilirsin.
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin hasasiyetini anladım dostum ama sunu düşün ALLAH herşeyi yaratı akılıyı normali zeka olarak ozürlü olanı yani biz onun işinde sual edemeyiz zaten nihayetinde bu bir fıkra mizah oyle düşünürsen daha iyi olur saygılarımla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri