REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Bizim ordan cektigim manzara resimleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korkma benim nazarım deymez.çünkü ben telefoncuyum .genede maşallah diyelimde gönlün kalmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada nokia 6230i kendi sınıfında benim banko telefonlarımın arasındadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada nokia 6230i kendi sınıfında benim banko telefonlarımın arasındadır.
    Bencede diger telefonlara göre cekimi guzel ve kullanımı kolay telefonlardan biri. 512 mb hafıza kartı ile 400 e yakın mesaj cekiyorum cok hoşuma gidiyor 6230 ve mp3 calma özelligide ses bogulması yapmadan calıyor :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korkma benim nazarım deymez.çünkü ben telefoncuyum .genede maşallah diyelimde gönlün kalmasın.
    Teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ses çıkışı benim için önemli diyorsan 6230i nokia'nın en iyi ses veren makinelerinden birisi ama bunun üstünü almak istediğinde çok da pahallı olmasın dersen 6233 ü sakın pas geçme.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada 6233 ile ilgili bilgiler var. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ama telefonun özelliklerini anlamak için yakından görmek gerek.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekürler paylaşim için

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri