14ocak 2006 yani bu akşam evin telini biri aradı kimsiniz falan dedi ben serkan yılmaz falan dedim .neyse bir şey demedi kapattı. bende yanlışlık olmuştur diye önemsemedim..
neyse aradan 10 dk sonra gecti tekrar aradı tabi gizli nodan arıyor ev telefonu ev telefonu benim adsl nedeniyle ayrı kims ekolay kolay bilemez..neyse kız başladı bana suydu buydu mesaj cekiyorsun telimi demeye haydda dedim ya ben seni tanımıyorum senin numaran kaç diyorum söylemiyor ..neyse benim numaram ne dedim 0546 lı bir numara söyledi bend egilim diyorum bu numara bana ait degil kız dinlemiyor birsaha arama diyor..
iyidedim zaten aramadım aramam bir şey soracam dedim ismimi nereden biliyorsun işin komik yani işte ceken vatandaş altına not düşüyor serkan yılmaz diye sonra kız 118 arıyor 118 benim ev telefonumu veriyor..yurdum insanıişte anlayıp dinlemeden hesap soruyor ..hadi onu gectim madem teli ceken noyu biliyorsun onu ara anlamıyorum akşam akşam sinir oldum zaten

Teşekkur:
yurdum insanıişte anlayıp dinlemeden hesap soruyor ..hadi onu gectim madem teli ceken noyu biliyorsun onu ara anlamıyorum akşam akşam sinir oldum zaten
Alıntı

anlamadım gitti benide yaklaşık tahminen 15-16 yaşında bir çocuk arıyor alo diyorum naber diyor küt kapatıyor numarasıda gizli bi ulaşsam varya bigüzel pataklıcam heheh

Yer imleri