:yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
ne patronu yaw
Teşekkur: 0
:yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
ne patronu yaw
Yani demek istedim ki, Bizim superstforum patronu ...Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
estafurlllah ne patronlugu..be hiç aklımda geçmedi sadece forum benim üzerime o kadar sizlerle birlite paylaşıyoruz ..gecen gunde birisi cep teline dadanmıştı sansa bakki hep kızyaban ali Nickli Üyeden Alıntı
sanal alemda gercek isimimizi soyadımızı kullandıgımız için bakalım neler gelecek başımıza
![]()
Zaten bizde farklı bir şey söylemedik.Bir şey kimin üzerine ise patron odur.:stop2:Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Sanal alemde gerçek ismi kullanmak, birazcık o alemi sanallıktan uzaklaştırsada , siz gerçek sanal olan alemdir. Tabi bir çok faydasının yanında negatif taraflarıda vardır. Kızdığın zaman diğerlerinin yaptığı gibi yapamazsın. Bazı durumlarda hep frene basmanı gerektirir..
Tabi canım herzaman frene basıyoruz malesef .Çok haklısınız bu konuda bazılarıda cagrı atıp durması yokmu deli ediyor beniyaban ali Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Ancak bu alem, başka bir alem. Gerçek ismini kullanmayan forum sahibi ve adminlerin bu alemde tutunması mümkün değildir. Bir kere güven vermeniz gerekiyor. ..Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Çağrı atanlarda çağırıyor demektir.. Onlara pek aldırış etmemek gerekir..
Bazen, cevap verip adam yerine (bayan yerine) koymak bile mutlu eder onları.
Hocam hiç kafanı yorma özellikle bu isim konusunda ben hep kullanıyorum heryerde aynı yani yalnız birşeye çok kızıyorum internet kafedeye girip oradan msn görüşmesi yapıp adresleri orada bırakanlara çok kızıyorum telefon olayları eskisi kadar çok değil şimdi biraz çekiniyorlar ama msn çok daha saçma haller almaya başladı yani yapacağımız birşey yok hergün mahkemelik olmak lazım aksi takdirde. Sevgiler.Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
benim cebi geçenlerde bi kız aradı ama ufak 10-12 yaşlarında telefonu açtı
-iyigünler ben iskiden arıyorum sularınız akıyomu dedi
-evet dedim
-iyi o zaman bir banyo yapın çok pis kokuyosunuz demezmi
çıldırıyodum az daha telefonu fırlatıyodum sinirden 2 hafta kendime gelemedim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri