Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: sunny ye kaon yazılımı nasıl atılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny ye kaon yazılımı nasıl atılır

sunny marka cihaza hw si 1A.01.A5 olan ve kaon un aynı hw sine sahip yazılımı atamıyorum ne gibi bi işlem yapılırsa atılır
    yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdaki konuyu incelermisiniz lütfen yeni konu açmadan önce arama yapalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ama orada sadece yükleme loderi 110 var başka bir yazılım yok
    Konu ergen tarafından (26-04-2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ksc e575z

sunny9030cı yı kaon ksc e575z ye çevirdim kke+den yükleme yapamıyorum kaon *** yükleme loaderlerinin hepsini denedim olmadı rs 232 bağlantısı(2-3-3-2-5-5)ayrıca(2-3-3-2-5-5-7-8-8-7-şase)bu şekildede yaptım sonuç-0 575 e nasıl çevirdiysen öylece kaldı ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emekli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny9030cı yı kaon ksc e575z ye çevirdim kke+den yükleme yapamıyorum kaon *** yükleme loaderlerinin hepsini denedim olmadı rs 232 bağlantısı(2-3-3-2-5-5)ayrıca(2-3-3-2-5-5-7-8-8-7-şase)bu şekildede yaptım sonuç-0 575 e nasıl çevirdiysen öylece kaldı ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    bu tip durumlarda cihazıa önce orijinal emusuz yazılım atınız....cihaz eğer normale dönüyorsa ondan sonra gerekenleri paylaşalım.....yok eğer normale dönmüyorsa servise götürünüz...flashın yeniden programlanması gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfrom arkadaşım teşekkür ederim 9030cı nınmı ksc575 inmi emusuz yazılımını atacam bu yazılımı forumda bulamadım!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım işime yarar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri