REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: excel !! yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart excel !! yardım

Ben üyelik brogramından excel'e iki ayrı liste kaydettim yanlız bu listelerin birinde mükerrer kayıtlar var liste de uzun olduğundan tek tek arayıp bulmam baya bir zamanımı alır. sizden ricam excel çalışma sayfasındaki listede mükerrer yani aynı isimdeki kayıtları bulmam için ne yapmam lazım. Tabii hangi isimlerin mükerrer olduğunu bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım acil sorun vs..benzer başlık konu kilitlenir.!
    :smiles24:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SENNE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben üyelik brogramından excel'e iki ayrı liste kaydettim yanlız bu listelerin birinde mükerrer kayıtlar var liste de uzun olduğundan tek tek arayıp bulmam baya bir zamanımı alır. sizden ricam excel çalışma sayfasındaki listede mükerrer yani aynı isimdeki kayıtları bulmam için ne yapmam lazım. Tabii hangi isimlerin mükerrer olduğunu bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
    Bilgisayarınızda arama menüsünü kullanarak aradığınız listelere ulaşabilirsiniz.
    Bilgisayarda Başlat + ara menüsüne basarak devam ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liste zaten elimin altında dörtbin küsür isim var. yanlız bu listede mükerrer isimler var yani bir isim iki kez yazılmış. fakat bunların hangi isimler olduğunu bilmiyorom. öğrenmek istediğim excelde böyle bir özellik varmı yani listedeki mükerrer isimleri bulma özelliği.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süz(filitre) seçeneği ile tabloyu süz aynı dataları süzerek istemediklerini tabloda delete et.Yada subtotal(alttoplamlar) ile aynı veriden kaç adet olduğunu bulup istenmeyen dataları delete edebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim arkadaşlar. sorunumu hallettim. kolay gelsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri