![]()
TÜM umutlarýný baðladýðý Fortis Türkiye Kupasý’na, Kayseri Erciyesspor’a yenilerek havlu atan ve hedefsiz kalan Trabzonspor’da þok yaþanýyor. Bordo mavili camiada yönetim ve teknik heyete tepki sesleri iyice yükselirken, istifa söylentileri ve teknik direktör Ziya Doðan’ýn geleceði konuþuluyor.
GERGÝNLÝK
YÖNETÝMDE tüm gözlerin asbaþkan Haþim Sayitoðlu’nda olduðu öðrenildi. Futbol þubesinin baþýnda olan Sayitoðlu’nun, baþkan yardýmcýsý Ýbrahim Hacýosmanoðlu’na tepki olarak Kayseri’ye gitmediði ve istifasýnýn cebinde olduðu belirtildi. Sayitoðlu, geçtiðimiz günlerde yaptýðý açýklamada “Fortis Türkiye Kupasý’ný alamazsak bir senemiz boþa gitmiþ demektir” ifadesini kullanmýþtý.
Bu arada Trabzonspor’da alýnan tüm kötü sonuçlara raðmen yönetimin ýsrarla arkasýnda durduðu teknik direktör Ziya Doðan da önceki günkü Erciyesspor maçý sonrasý iyice tartýþýlýr hale geldi. Tek umudu olan Türkiye Kupasý’ný da elinden kaçýran bordo mavililerde yönetimin önümüzdeki günlerde Ziya Doðan ile bir araya gelerek bir durum deðerlendirmesi yapmasý bekleniyor.
Taraftarýn istifa sesleri karþýsýnda sessiz kalmama düþüncesinde olan Albayrak yönetiminin hedefindeki isim teknik direktör Ziya Doðan. Her maç sonrasý “Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacaðýz” diyen Doðan’a yönetimdeki bazý isimlerin karþý olduðu öðrenildi.


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri