değerli ustalar
şuanda 4 çanak bağlı durumda 5.ve 6.çanağı cihaza bağlamak için neyi nasıl yapabilirim..
hangi aparatlar lazım...nasıl ve nereye bağlayacağım...açıklayabilirseniz sevinirim.
Teşekkur: 0
değerli ustalar
şuanda 4 çanak bağlı durumda 5.ve 6.çanağı cihaza bağlamak için neyi nasıl yapabilirim..
hangi aparatlar lazım...nasıl ve nereye bağlayacağım...açıklayabilirseniz sevinirim.
O kadar çanağı kuracak yeri nerden buluyorsunuz? 6 çanakla uğraşacağınıza bir adet motorlu çanak kurun, 25 çanak görevi görsün.
50 tane bile çanak bağlarsın dünyanın neresindesin bilmiyorum amaistanbul karaköy perşembe pazarına git bana aparat ver de onlar sana gerekenleri verir
bu arada allah gözünü doyursun 5. 6. çanak he![]()
ustalar benimki deneme amaçlı hepsini seyredeceğimden değil..bu arada ben izmirde oturuyorum..neler yapmam ne lamam hangi aparatların lazım olduğunu söylerseniz sevinirim.
arkadaşım 8 giriş 1 çıkış Diseqc Switch kullanınız. bu Diseqc yeni piyasaya çıktı çogu çihazlar bunu destekliyor
sayın SAFRANNEXT
8 giriş 1çıkış diseq in nerede satıldığını da bildirirseniz sevinirim
bilgeadam Nickli Üyeden Alıntı
Uydu işiyle uğraşan elektronikçiler veya bu tarz cihazların satıldığı firmalarda bulabilirsin
allah allah neyapacak okadar anteni bende 2 tanevar belaya dustum horbird kurmuyorum bile
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri