deðerli ustalar
þuanda 4 çanak baðlý durumda 5.ve 6.çanaðý cihaza baðlamak için neyi nasýl yapabilirim..
hangi aparatlar lazým...nasýl ve nereye baðlayacaðým...açýklayabilirseniz sevinirim.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
deðerli ustalar
þuanda 4 çanak baðlý durumda 5.ve 6.çanaðý cihaza baðlamak için neyi nasýl yapabilirim..
hangi aparatlar lazým...nasýl ve nereye baðlayacaðým...açýklayabilirseniz sevinirim.
O kadar çanaðý kuracak yeri nerden buluyorsunuz? 6 çanakla uðraþacaðýnýza bir adet motorlu çanak kurun, 25 çanak görevi görsün.
50 tane bile çanak baðlarsýn dünyanýn neresindesin bilmiyorum amaistanbul karaköy perþembe pazarýna git bana aparat ver de onlar sana gerekenleri verir
bu arada allah gözünü doyursun 5. 6. çanak he![]()
ustalar benimki deneme amaçlý hepsini seyredeceðimden deðil..bu arada ben izmirde oturuyorum..neler yapmam ne lamam hangi aparatlarýn lazým olduðunu söylerseniz sevinirim.
arkadaþým 8 giriþ 1 çýkýþ Diseqc Switch kullanýnýz. bu Diseqc yeni piyasaya çýktý çogu çihazlar bunu destekliyor
sayýn SAFRANNEXT
8 giriþ 1çýkýþ diseq in nerede satýldýðýný da bildirirseniz sevinirim
bilgeadam Nickli Üyeden Alýntý
Uydu iþiyle uðraþan elektronikçiler veya bu tarz cihazlarýn satýldýðý firmalarda bulabilirsin
allah allah neyapacak okadar anteni bende 2 tanevar belaya dustum horbird kurmuyorum bile
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri